A Week Away (2021)

High School Musical maar dan op een christelijk zomerkamp met flink wat gemoraliseer en verwoede pogingen tot indoctrinatie.
play

4,8 details

  • 94 Min
  • Drama
  • Familiefilm
  • Musical
  • Verenigde Staten
94 Min Verenigde Staten

Will Hawkins kan nergens meer heen. Voor het eerst in zijn leven zit hij op kamp. Zijn instinct is om te vluchten, maar hij vindt er een vriend, een vaderfiguur en een meisje om van te houden. En bovenal vindt hij eindelijk een thuis.

Regie
Roman White
Cast
David Koechner, Bailee Madison, Sherri Shepherd, Ed Amatrudo, Kevin Quinn, Kat Conner Sterling, Josh Rasile, Brooke Maroon, Chelsea Corp, Jahbril Cook, Goria Cunningham, Iain Tucker, Mari Kasuya, Christopher L. Plunkett, Rena MacMonegle.
Release
26.03.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Roman White | Scenario: Kali Bailey en Alan Powell | Cast: Kevin Quinn (Will Hawkins), Bailee Madison (Avery), Jahbril Cook (George), Kat Conner Sterling (Presley), Sherri Shepherd (Kristin), David Koechner (David), e.a. | Speelduur: 94 minuten | Jaar: 2021

De recalcitrante en criminele Will komt op een christelijk zomerkamp terecht waar om de haverklap gezongen moet worden. Bad boy Will blijkt zo slecht nog niet en verliest zich uiteindelijk in de Heer. Deze totale miskleun van een productie probeert een soort High School Musical te zijn - de hoofdrolspeler heeft zelfs veel weg van Zac Efron - maar al snel wordt het echte motief duidelijk: het door de strot drukken van religie bij beïnvloedbare jonge tienermeiden. Hopelijk zal deze groep er door de verschrikkelijke regie niet intrappen.

Will heeft een politieauto gestolen en dreigt naar de jeugdgevangenis te gaan, maar op het laatste moment krijgt hij nog één laatste kans, hij mag mee naar een zomerkamp. Hier ontstaat een vriendschap met George en wordt hij verliefd op Avery. Het kamp bestaat uit drie teams die tegen elkaar strijden om punten. Bij team blauw probeert een iets te fanatieke tegenstander, The Apostle genaamd, de boel te saboteren. Het verhaal is flinterdun en lijkt er vooral te zijn om weer een lied in te kunnen zetten over God.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

A Week Away

acties