The Killing of Two Lovers was een prachtige korte film geweest, als hij geen anderhalf uur had geduurd.
play

7,4 details

  • 85 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
85 Min Verenigde Staten

David en Nikki hebben besloten wat afstand van elkaar te nemen om het huwelijk te redden dat ze tot nu toe als vanzelfsprekend hebben beschouwd. David stemt in met Nikki’s wensen, omdat hij denkt dat het de enige manier is om hun gezin met vier kinderen samen te houden. Die hoop vervliegt als Nikki een nieuwe vriend lijkt te hebben. David reageert impulsief en jaloers. Hij is doodsbang om zijn gezin te verliezen en zoekt de confrontatie.

Regie
Robert Machoian
Cast
Clayne Crawford, Chris Coy, Barbara Whinnery, Avery Pizzuto, Arri Graham, Sepideh Moafi, Bruce Graham, Jonah Graham, Noah Kershisnik, Ezra Graham.
Release
27.01.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Robert Machoian | Scenario: Robert Machoian | Cast: Clayne Crawford (David), Chris Coy (Derek), Sepideh Moafi (Nikki), Avery Pizzuto (Jess), e.a. | Speelduur: 85 minuten | Jaar: 2020

David ligt in een scheiding. In welke fase van de scheiding hij en zijn aanstaande ex zich bevinden is hem niet helemaal duidelijk. Hij lijkt ook niet degene te zijn die dat bepaalt. Ze hebben afgesproken dat het in elk geval een fase is waarin ze ook met anderen kunnen afspreken. Mogen afspreken. David kan het nog niet, hij ziet vooral nog toekomst als vader van zijn vier kinderen en als liefhebbende echtgenoot. Dat een andere man in zijn huis is terwijl hij bij zijn vader is ingetrokken, blijkt voor hem onmogelijk te verkroppen.

Regisseur en scenarist Robert Machoian geeft deze pijn van David feilloos weer. Ergens op het Amerikaanse platteland zien we David eindeloos met zijn ziel onder zijn arm de banaliteit van alledag ondergaan. Een chocoladereep meenemen voor zijn vader, een opruimklusje voor een buurtbewoner, de kinderen van school halen in zijn pick-uptruck, alles krijgt van Machoian de ruimte. In die ruimte welt vervolgens onvermijdelijk de pijn van zijn situatie op. Bij ieder onderdeel van zijn eenvoudige leven wordt hij geconfronteerd met de veranderde situatie, met de moeder van zijn kinderen of met haar nieuwe minnaar.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Killing of Two Lovers

acties