Carnaval

Carnaval (2021)

Zelfs voor een oppervlakkige vakantiefilm vrij ondermaats.
play

3,3 details

  • 94 Min
  • Komedie
  • Brazilië
94 Min Brazilië

Nadat het uit is gegaan met haar vriend, neemt een influencer haar vrienden mee op een gratis reisje naar het grote carnaval. Daar komt ze erachter dat het leven niet alleen om likes op sociale media draait.

Regie
Leandro Neri
Cast
Nikolas Antunes, Giovana Cordeiro, Samya Pascotto, Lipy Adler, Flavia Pavanelli, Jean Pedro, Rafael Medrado, Micael, Dja Marthins, Durval Lelys, João Campany.
Release
02.06.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Leandro Neri | Scenario: Audemir Leuzinger, Luisa Mascarenhas en Leandro Neri | Cast: Giovana Cordeiro (Nina), Bruna Inocencio (Mayra), Gessica Kayane (Michelle), Samya Pascotto (Vivi), Rafael Medrado (Samir), Micael (Freddy Nunes), Flavia Pavanelli (Luana), Jean Pedro (Salvador) e.a. | Speelduur: 94 minuten | Jaar: 2021

Jackpot! Influencer Nina heeft een uitnodiging van rijzende ster Freddy Nunes om zijn persoonlijke gast te zijn bij het Braziliaanse carnavalfestijn in de prachtstad Salvador. Ze kan zelfs regelen dat haar drie beste vriendinnen mee mogen, en dat kan ze goed gebruiken. Niet alleen betrapte ze haar influencervriendje op vreemdgaan, ze is ook nog een meme geworden. De 'CrossFit-cuckold' is haar nieuwe bijnaam. Krijgt ze nu haar kans op revanche, liefde en eindelijk meer dan één miljoen volgers? En wat moet ze daarvoor opgeven?

Eenmaal in Salvador krijgen Nina en haar vriendinnen wat tegenslagen te verduren. Alleen met meer dan een miljoen volgers krijg je een plekje in een groot resort, dus de vier meiden moeten het doen met een hotelkamertje. En Nina komt ook niet op het hoofdpodium bij Freddy terecht, waar de belangrijkste connecties te maken zijn. Als ze bovendien haar grote heldin Luana - tien miljoen volgers! - te spreken krijgt, blijkt die een zakelijk, meedogenloos kreng te zijn. Wel geeft Luana een tip: dump je vriendinnen, die houden je alleen maar tegen in je ambities.

videotrailers & clips