Absurdistische film over menselijkheid, een blaffende hond en een wereldramp waardoor men met ruimtehelmen rondloopt.
play

6,8 details

  • 73 Min
  • Drama
  • Argentinië
73 Min Argentinië

Een melancholische, mystieke en erg grappige film over een tedere man die alledaagse beslissingen neemt met levensbepalende gevolgen. Of hoe episch en absurd een gewoon mensenleven eigenlijk is. Een coming of age film voor volwassenen.

Alt titel
The Dog Who Wouldn't Be Quiet
Regie
Ana Katz
Cast
Julieta Zylberberg, Mirella Pascual, Elvira Onetto, Carlos Portaluppi, Marcos Montes, Valeria Lois, Raquel Bank, Lide Uranga.
Release
31.01.2021
Release NL
19.08.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Ana Katz | Scenario: Gonzalo Delgado en Ana Katz | Cast: Daniel Katz (Sebastián), e.a. | Speelduur: 73 minuten | Jaar: 2021

Het lijkt een van de moeilijkste opgaves voor filmmakers: een mensenleven vangen. Films zoals Boyhood hebben ambitieuze pogingen gedaan om in de buurt te komen van opgroeien en ouder worden. Op geheel eigen manier slaagt Ana Katz erin om het bestaan van de moderne mens, in al zijn absurditeiten, te vangen in nog geen vijfenzeventig minuten. El Perro Que No Calla is fragmentarisch, poëtisch, bizar, contemplatief en verre van perfect. Het is hoe dan ook een van de meest interessante en levensbevestigende films die er zijn.

De film opent met buren die komen klagen bij Sebastián over zijn hond die in zijn afwezigheid de hele buurt stoort met zijn geblaf. Een buurman vertelt in tranen hoe triest hij de eenzaamheid van het beest vindt. Het geblaf is nooit te horen, maar voltrekt zich

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

El perro que no calla

acties