Reviews (4)

Arthaum

Avatar

O mijn god, wat is dit een ontzettende slechte film. echt ongelofelijk. ik heb misschien 2 keer moeten glimlachen, maar dat was het dan wel. Wat heb ik een hekel aan zulke grap-mokro's... Vond het echt helemaal niets. Mijn advies: mijd deze film (net als die vreselijke shouf shouf habibi) als de pest. hij is echt bagger. Em dat meisje, die agnes, is inderdaad alleen geschikt voor die klote mona reclames.
[rating 0.5]

mOpjee

Avatar

Wees gegroet aliens,
Toen ik dit bericht zag toen ik net effe link kreeg va neen ander meisje, dat ook beledigd was heb ik me gelijk geregistreerd om een opmerking te maken over dit berichtje: "Natuurlijk zijn dit soort films voor domme/laag opgeleide mensen. En wij, de (intelligente) mensen die er verstand van hebben, moeten deze domme mensen hier voor blijven waarschuwen uiteraard."
dacht ik: waar de fuck slaat dat op, als wij dit sorot films leuk vinden dan vinden we het leuk, we zijn niet laag opgeleid ik al helemaal niet ik doe havo en ikzeg niet dat ik daarom superslim iss. Het is misplaatst en een DOMME reactie je beledigd een groot groep mensen die van een ander soort filmssmaak houden dan jij, ik zeg toch ook niet dat die films die jij leuk vind voor homo's zijn^o). Sommige mensen hebben gewoon ander soort humor dan jullie :s

Gotenks

Avatar

Wahah neolec jij hebt egt zo veel gelijk :D

ik was in den haag met allemaal morakanen gegaan, ze zijn egt VET luidruchtig na elke diss kapot hard lachen en klapeen waardoor ik soms niet kon verstaan maar dat kwam ook door de bios zelf, het geluid stond erg zacht.

verder was het vermakeilijk, ik vind wel dat die kerel met groene shirt (zi poster) hoofdrol had moeten spele, dan zoude er cker meer grappen worden gemaakt ;)

Neolec

Avatar

# Ja het is je centjes waard.
# Hij is wel minder grappig, dan ik had verwacht.
# Ga naar een stad/ dorp waar geen marokkanen zijn, of ga pas over een maand. Ze zijn namelijk heel erg luidruchtig en praten alle marokkaanse stukjes uit de film na. Dit ten gevolg dat je de film niet meer 100% kan volgen.
# Een matige, maar toch wel goede verhaallijn.
# Je moet wel een beetje straatachtergrondkennis hebben, als je dat niet hebt, zul je een paar kleine dingetjes niet snappen.