Arthaum Avatar

Arthaum

Laatste reviews

Het schnitzelparadijs(2005)

"...O mijn god, wat is dit een ontzettende slechte film. echt ongelofelijk. ik heb misschien 2 keer moeten glimlachen, maar dat was het dan wel. Wat heb..."

Star Trek IV: The Voyage Home(1986)

"...First contact springt er voor mij ook uit. Maar ik moet eerlijk toegeven dat de eerdere films mij niet zoveel doen... Ik ben ooit begonnen met..."

Lord of War(2005)

"...Het bittorrent netwerk is daar heel goed voor. Of nieuwsgroepen, maar die gbruik ik niet. Ik mag vast niet zeggen hier hoe je films kunt downloaden..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Hele vette film. Nix op aan te merken. Ik heb er, als fan van het boek, van genoten. Het boek is heel trouw gevolgd, niet veel dingen..."

Being John Malkovich(1999)

"...Neej? ik heb hem net gezien, ik vond hem prachtig! Moest niemand lachen toen hij naar de 7,5e etage wilde? Iemand denkt, ik meot naar de 7,5e etage...."

Laatste reacties

"...Zoals bijna altijd: Lees het boek! Heerlijk verhaal, precies op z'n ' Micheal Crichtons'! Dan wordt duidelijk in hoeverre spielberg de film heeft verkracht...."
The Lost World: Jurassic Park
"...Hmmm. Lekker actie, maar soms wel vergezocht. Leuk als je een avond niets te doen hebt...."
Enemy of the State
"...Nee. lijkt me niets iig...."
A Boyfriend for Christmas
"...[quote=Eerlijk]typisch dat hoge imdb cijfer. Overgewaardeerde rommel naar mijn idee[/quote] ik deel die mening....."
Black Hawk Down
"...Lees de boeken. Ik ben zelf persoonlijk helemaal weg van de lost world. En daarom vind ik de film ook wel leuk. Niet heel goed, maar wel leuk. Persoonlijk vind ik dat steven spielberg gigantisch de fout in is gegaan door die T-rex naar de stad te h......"
The Lost World: Jurassic Park

laatste ratings

8,5
Alien (1979)
Alien (1979)
6,9
Leef! (2005)
Leef! (2005)
6,0
Lepel (2005)
Lepel (2005)

watchlist

Arthaum heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.