Star Trek IV: The Voyage Home (1986)

Beaming down to Earth December 12 1986

Reviews (4)

Ibrahim

Avatar

Wie de Original Series met Voyager gaat vergelijken is niet goed bij z'n hoofd. :|

Dit zijn gouwe ouwe Star Trek films, die voornamelijk op verhaal drijven. TNG films hebben dat concept weggegooid - eeuwig zonde en de reden waarom de laatste film flopte IMO - voor duizend-in-een-dozijn SF-actie.

Voyager is an sich geen slechte serie, maar leent wel aan alle kanten van de originele Star Trek. Zoals TNG dat ook deed. Data en Seven of Nine zijn Spock-clonen. Doctor is een mix van Spock en McCoy.

Het jammere is dat de makers nu blijkbaar geen inspiratie meer hebben om uberhaupt iets origineels te verzinnen: Star Trek: Nemesis is gewoon een slappe Next Generation versie van 'Wrath of Kahn', een van de beste Trek films.

Ik heb The Voyage Home net gezien. Hij was best vermakelijk. :Y

Arthaum

Avatar

First contact springt er voor mij ook uit.

Maar ik moet eerlijk toegeven dat de eerdere films mij niet zoveel doen...

Ik ben ooit begonnen met trek kijken, toen Voyager op tv was. Toen heb ik alle afleveringen gedownload. Was volslagen fan. Toen ook maar TNG series gedownload. Vond ik eigenlijk iets minder. Een beetje aan de saaie kant vergeleken met VOY. Maar toen eindelijk de enterprise E kwam, toen kwam het weer een beetje goed.

My point? Ik ga deze niet kijken omdat ik hem waarschijnlijk saai vind. Alleen de films met TNG crew vind ik acceptabel tot goed.

Of ik moet ff overgehaald worden:P

Morgoth

Avatar

Huh? De meeste oude star treks vind ik niet zoveel aan, en van de next generation springt eigenlijk alleen First Contact er met kop en schouders bovenuit, maar IV is nou juist van de oude diegene die er met kop en schouders boven uit steekt? Deze is superkoel?

Nou ja, niet iedereen heeft humor ;).

En om Ebert te citeren: "This is easily the most absurd of the "Star Trek" stories - and yet, oddly enough, it is also the best, the funniest and the most enjoyable in simple human terms."

britty

Avatar

Ach,,,,, ze moeten wat te doen hebben.

ik ben een startrek fan maar ik vind deze films redelijk antiek.. maar dat komt omdat ik ze al lang gezien heb,.
maar het is wel nostalgie..... en toch ga ik hem vanavond kijken met een zakkie chips op de bank.

verder vind ik dat deze site is om normaal te reageren je kan ook zeggen.. waardeloze film antiek enz. of gaaf enz.

moet het zoals *even een voorbeeld* wat een k*tfilm shitk*t????? beetje overdreven en laat zien hoe a-sociaal een reactie kan zijn.... *misschien wel hoe een persoon is.

Ondanks alles ga ik KIJKEN en genieten.

prettige dag allemaal

Britty