Ibrahim Avatar

Ibrahim

Laatste reviews

X-Men: The Last Stand(2006)

"...Anders dan de review op FT zou vermoeden, is X-men: The Last Stand GEEN holle zielloze actiefilm. Toch heeft de film problemen: teveel karakters en..."

Star Trek IV: The Voyage Home(1986)

"...Wie de Original Series met Voyager gaat vergelijken is niet goed bij z'n hoofd. :| Dit zijn gouwe ouwe Star Trek films, die voornamelijk op verhaal..."

Un long dimanche de fiançailles(2004)

"...Het vervolg op Amélie dat geen vervolg is. :) Mooi verhaal waarvan een happy end tot aan het einde toe onzeker is. De film is wel iets minder dan..."

X-Men(2000)

"...Ik denk dat we het wel eens zijn dat X-men niet zo'n fantastische film is. Het probleem dat Bryan Singer had, is dat hij zo ongelofelijk veel..."

Laatste reacties

"...Jongens, doe's effe lief tegen mekaar! Smaken verschillen nou eenmaal, geen reden om daar digitale bonje over te schoppen. Ontopic...."
Broken Flowers
"...Voor een slechte film vond ik hem anders best lekker wegkijken Zolang je maar niks verwacht, zijn films vaak leuker om te kijken...."
American Pie Presents Band Camp
"...[quote=lgonggr]Dit is echt een bedroefend saaie film. Doe jezelf dit niet aan en huur BladeRunner die dezelfde themas ook behandeld en echt supergaaf is.[/quote] Het enige wat Blade Runner en A.I. in gemeen hebben is hetzelfde onderwerp: de mensel......"
Artificial Intelligence: AI
"...[quote=mercapto]Deze film in één adem noemen met Elizabethtown vind ik toch wel erg uh, schrikken, vooral met het woord opwarmertje erbij. Elizabethtown haalt het bij lange na niet bij dit kleine meesterwerkje.[/quote] Is Elizabethtown zo slecht d......"
Almost Famous
"...Erg goede film... als je meegaat in het gevoel. AF draait op nostalgie. Goed acteerwerk... sowieso straalt de hele film vakwerk af... maar je hebt er niks aan als je niet met de film 'meevoelt' (vergeef me de zweverige term) Ik heb de 2 disc versi......"
Almost Famous

laatste ratings

watchlist

Ibrahim heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.