Ibrahim Avatar

Ibrahim

Laatste reviews

X-Men: The Last Stand(2006)

"...Anders dan de review op FT zou vermoeden, is X-men: The Last Stand GEEN holle zielloze actiefilm. Toch heeft de film problemen: teveel karakters en..."

Star Trek IV: The Voyage Home(1986)

"...Wie de Original Series met Voyager gaat vergelijken is niet goed bij z'n hoofd. :| Dit zijn gouwe ouwe Star Trek films, die voornamelijk op verhaal..."

Un long dimanche de fiançailles(2004)

"...Het vervolg op Amélie dat geen vervolg is. :) Mooi verhaal waarvan een happy end tot aan het einde toe onzeker is. De film is wel iets minder dan..."

X-Men(2000)

"...Ik denk dat we het wel eens zijn dat X-men niet zo'n fantastische film is. Het probleem dat Bryan Singer had, is dat hij zo ongelofelijk veel..."

Laatste reacties

"...Kevin Conroy. Met afstand. Adam West was heel aardig maar niet bijzonder. Michael Keaton had nauwelijks iets te zeggen en had daardoor de diepgang van een schuurpapiertje. Val Kilmer verbleekte bij Jim Carrey die de Ridler speelde. George Clooney he......"
POLL: Beste Batman
"...Lijkt me een geknipt voor Julian Day, alias Calendar Man, een minder bekende Batman-schurk: http://en.wikipedia.org/wiki/Calendar_Man..."
Eerste nieuwe casting Batman 3 een feit!
"...En, niet onbelangrijk: Joss Whedon heeft jarenlang ook voor Marvel Comics gewerkt. Zijn serie Asthonishing X-Men mag je gerust als een van de beste superheldenstrips van de afgelopen jaren beschouwen. Als dit waar is, is dat heeeeeeel goed nieuws......"
Regisseur The Avengers gevonden!
"...22 doden / 1600 zieken = 1,375 % kans dat je doodgaat aan varkensgriep. Je hebt een probleem als je bijvoorbeeld al ziek bent. Of in een zogeheten risicogroep valt. Anders is het gewoon een behoorlijk stevige griep. Dat is ook behoorlijk naar, ma......"
Wolverine vs. Varkensgriep
"...Waarom. Moet. Dit? Echt, ik krijg de kriebels van die cartoons. Ze passen gewoon niet bij de website. Nu mogen smaken misschien verschillen, maar ik ga niet naar Filmtotaal om een slap aftreksel van een willekeurige Eppo-strip te lezen......"
FilmTotaal Cartoon #2

laatste ratings

watchlist

Ibrahim heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.