Ibrahim Avatar

Ibrahim

Laatste reviews

X-Men: The Last Stand(2006)

"...Anders dan de review op FT zou vermoeden, is X-men: The Last Stand GEEN holle zielloze actiefilm. Toch heeft de film problemen: teveel karakters en..."

Star Trek IV: The Voyage Home(1986)

"...Wie de Original Series met Voyager gaat vergelijken is niet goed bij z'n hoofd. :| Dit zijn gouwe ouwe Star Trek films, die voornamelijk op verhaal..."

Un long dimanche de fiançailles(2004)

"...Het vervolg op Amélie dat geen vervolg is. :) Mooi verhaal waarvan een happy end tot aan het einde toe onzeker is. De film is wel iets minder dan..."

X-Men(2000)

"...Ik denk dat we het wel eens zijn dat X-men niet zo'n fantastische film is. Het probleem dat Bryan Singer had, is dat hij zo ongelofelijk veel..."

Laatste reacties

"...Laten we wel wezen, gezien het verschil qua power level, kennis en leiderschapsvermogen, schaalt personeelszaken Vision natuurlijk minstens drie schalen hoger in dan The Falcon. Maar na het einde van The Falcon & The Winter Soldier durf ik wel te......"
Marvel's Phase 4 zorgt voor een groot plotgat rond de Avengers
"...Hoi. Ik was vroeger fan van comics. Die van de jaren zeventig en tachtig vind ik nog steeds de beste. Maar serieus: waarom is dit nieuws? Loki is een trickster god. Hij wisselt net zo gemakkelijk van gender als van waarheden. Dat zat er altijd al in......"
Marvel-fans reageren op het nieuws dat Loki genderfluïde is
"...Verander OP ZIJN MINST de titel en de thumbnail van het artikel, guys. Dit is ECHT niet cool!..."
Anthony Mackie als Captain America op poster 'The Falcon and the Winter Soldier'
"...Ik denk eerlijk gezegd dat de meeste mensen Thunder Force alleen kijken als een soort ramptoerisme. Persoonlijk sla ik dit cringe fest graag over. Deze tips zijn wat dat betreft wel handig...."
Fan van 'Thunder Force'? Check dan deze films op Netflix

laatste ratings

watchlist

Ibrahim heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.