X-Men (2000)

Join the Evolution.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (4)

Tarkus

Avatar

Opnieuw bekeken, dit keer op het wonderbaarlijke BD schijfje, en de film is nog eens stukken beter.
Prachtige film is het en blijft het.

Commentaar 2007:
Uitstekende SF film dit eerste deel van X-Men.
De vergelijking met de holocaust is treffend en ook goed uitgewerkt in deze film.
Prima acteerwerk en zoals men mag verwachten in dit soort prenten zijn de special effects van prima kwaliteit.
Prima start om de volgende 2 ook te bekijken.

Ibrahim

Avatar

Ik denk dat we het wel eens zijn dat X-men niet zo'n fantastische film is. Het probleem dat Bryan Singer had, is dat hij zo ongelofelijk veel personages moet introduderen..
Daardoor komen karakters als Storm en Cyclops totaal niet uit de verf. De film drijft op de tegenstelling tussen Prof. Xavier en Magnus (Magneto) en het verhaal van Logan en Rogue.. Die plotlijnen zijn goed uitgewerkt, maar ondertussen komen er teveel karkaters langs die gewoon 'plat' bijven.

Zonde. Maar X-men is dan ook eigenlijk een aanloopje naar X2. Die is wel goed.

James Bond

Avatar

Ik vond X1 minder dan X2, ik had er wat meer van verwacht, er zit teveel dialoog in. In deze film wordt er een voorverhaal van X2 gemaakt. Het zou wat aantrekkelijker zijn geweest als er wat meer actie in zou zitten.

Wat ik ook nog steeds niet snap is dat er wel aardig wat verschillen in zitten met de tekenfilm...
bijvoorbeeld Rogue die niet vliegen kan.. Maar misschien gebeurd er iets in deel 3 dat het wel kan... Ge wit ooit nooit nie

LordOgre

Avatar

Een zeer geslaagde film, hoewel ik deel twee nog veel beter vond (Een sequal die beter is! Ze bestaan echt!! Hoewel er wel meerdere gevallen bekend zijn, bijv. Terminater)

De eerste scene uit de X-men 2 met Nightcrawler is gewoon de beste scene die ik ooit heb gezien qua special effects... echt briljant gewoon en tot op de dag van vandaag nog niet verbeterd, dus ook ik kijk zeker uit naar X-men 3!!

En Magneto is in X-men 2 wat cooler dan in 1, maar al met al is ook 1 zeer geslaagd!

[rating 4.5]