Morgoth Avatar

Morgoth

Laatste reviews

Star Trek IV: The Voyage Home(1986)

"...Huh? De meeste oude star treks vind ik niet zoveel aan, en van de next generation springt eigenlijk alleen First Contact er met kop en schouders..."

Laatste reacties

"...[quote=Steve Harwin]Ah... 'de' jeugd. Dat is dus ook weer een niet al te serieus te nemen doelgroep? Is 'de jeugd' dom?[/quote]Hollywood neemt 'de jeugd' slechts serieus in hoeverre ze er geld aan kunnen verdienen, grote bedrijven hebben uiteraard ge......"
Nominaties MTV Movie Awards 2005
"...[quote=(#25/7)]toen ze famke zogenaamd "dood" lieten gaan zat ik echt te gapen in m'n stoel... iedereen weet dat ze niet doodgaat en mocht de scenarioschrijver denken het script zó aan te passen aan de comics zou dat niks minder zijn dan verraad!!!!......"
X-Men 3 heeft regisseur
"...Voor mijn gevoel heeft de reigisseur bij series altijd verdacht weinig invloed op de loop van een aflevering. De producer en de 'creator' hebben bij series meestal veel meer in de pap te brokkelen...."
Tarantino regisseert CSI
"...[quote=Meninho]waarom geen zwarte, gehandicapte, vrouwelijke dwerg?[/quote]Ja! Of waarom gooien we uberhaupt heel het verhaal niet omver en maken we van James Bond een Extremistische Moslim-Fundamentalist, die strijd voor een omverwerping van de Kwad......"
Colin Farrell wil Bond niet spelen
"...[quote=Enriquillo]Hij snapt gewoon de humor van die boys niet. Zij nemen gewoon de ignorance van hun landgenoten in de zeik. Beetje jammer dat Penn, die ik zeker respecteer als acteur en vooral regisseur, dit niet doorheeft. [/quote] Niet alles w......"
Penn schrijft brief aan Team America

laatste ratings

Morgoth heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Morgoth heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.