5,8 details

  • 90 Min
  • Documentaire
  • Verenigd Koninkrijk
90 Min Verenigd Koninkrijk

Een nieuwe 90 minuten durende documentaire, met KSI en geproduceerd door BAFTA-winnaar Louis Theroux, zal in 2022 exclusief op Prime Video worden gelanceerd. De film zal KSI volgen terwijl hij zich voorbereidt op het grootste jaar van zijn carrière tot nu toe.

Regie
Wesley Pollitt
Cast
KSI, Mams Taylor, Charlie Handsome, Calvin Petrie, Kailum Richardson, Casey Smith, Jay Revell.
Release
26.01.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Wes Politt | Cast: JJ Olatunji, Deji Olatunji, Jide Olatunji, Yinka Olatunji, e.a. | Speelduur: 93 minuten | Jaar: 2023

In de eerste drie minuten van de documentaire KSI: In Real Life wordt het levensverhaal van JJ Olatunji in sneltreinvaart getoond. Onder het pseudoniem KSI begon hij op jonge leeftijd met het maken van video's die op YouTube een groot succes werden. Heden ten dage is KSI een wereldwijd fenomeen dat naast zijn YouTube-werk ook muziek uitbrengt en in de boksring staat. Alter ego KSI floreert dus, maar JJ, de man achter het masker, heeft een moeilijke verhouding met zijn familie en lijdt onder het stuklopen van zijn relatie.

KSI: In Real Life vertelt voornamelijk het verhaal van JJ. Hoewel de roem en het geld van KSI wel worden getoond vormt de relatie tussen JJ en de mensen om hem heen de rode draad. Dit maakt de documentaire heel persoonlijk. Aan het begin merkt JJ tegen de cameraman op dat hij denkt dat mensen in deze documentaire een heel andere kant van hem gaan zien dan in zijn internetvideo's. Hij houdt zich aan zijn woord, want KSI: In Real Life is verrassend open, rustig en emotioneel en daarmee anders dan het luide en provocerende YouTube-kanaal van KSI.

videotrailers & clips