Dramarama

Dramarama (2020)

In 1994, a closeted teen struggles to part ways with his 4 friends at their final murder mystery party before leaving for college.

play

6,5 details

  • 91 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
91 Min Verenigde Staten

Het is 1994 en het einde van de zomer nadert voor middelbare scholier Gene. De tiener bereidt zich voor op het murder mystery slaapfeestje met zijn vrienden van de toneelclub. Dit zal het laatste slaapfeestje zijn voor het vijftal, voordat iedereen een nieuw leven begint. Theatrale gastvrouw Rose vertrekt de volgende ochtend naar een Universiteit aan de andere kant van het land. De serieuze Claire, de aanstekelijk enthousiaste Oscar en sarcastische Ally volgen kort daarna. Gene, die als enige achterblijft in Escondido, California, heeft zich voorgenomen om zijn grote geheim met zijn vrienden te delen. Dit blijkt echter veel moeilijker vanwege het christelijke aard van de toneelclub.

Regie
Jonathan Wysocki
Cast
Zak Henri, Megan Suri, Nico Greetham, Anna Grace Barlow, Nick Pugliese, Danielle Kay, Chanda Dancy, Satnam Suri, Trisha Lendo, Kara Revel, Brett Jackson, Bridgette Dancy, Raj Suri, Alice Ormsbee Beltran, Babak Motamen, Braden Bolger, Vanessa Mizzone, Drew Carter.
Release
10.04.2020
Release NL
03.02.2022

videotrailers & clips