Senior Year (2022)

Een coming-of-age-verhaal uit de jaren negentig, vertaald naar het heden.
play

4,9 details

  • 111 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
111 Min Verenigde Staten

Ruby ontwaakt na 20 jaar uit een coma en hier is ze diep teleurgesteld van. Ze blijkt namelijk haar laatste jaar van de middelbare school te hebben gemist. En de middelbare school was nu juist hemels voor Ruby die de leider van de cheerleaders was, verkering had met de quarterback van het footballteam en zonder twijfel prom queen was geworden. Er zit dus maar één ding op voor de inmiddels 37-jarige Ruby. Ze gaat terug naar haar middelbare school om de verloren tijd in te halen en alsnog prom queen te worden.

Regie
Alex Hardcastle
Cast
Rebel Wilson, Alicia Silverstone, Angourie Rice, Chris Parnell, Sam Richardson, Justin Hartley, Jeremy Ray Taylor, Brandon Scott Jones, Zoe Chao, Mary Holland, Lauren Halperin, Michael Cimino, Molly Brown, Joshua Colley, Alex D. Jennings, Avantika, Tyler Barnhardt, Jul Kohler.
Release
13.05.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Alex Hardcastle | Scenario: Andrew Knauer, Arthur Pielli, Brandon Scott Jones | Cast: Rebel Wilson (Stephanie Conway),Sam Richardson (Seth Novacelik), Zoë Chao (Tiffany Blanchette-Balbo), Mary Holland (Martha Reiser), Justin Hartley (Blaine Balbo) | Jaar: 2022

Wat doet een zeventienjarige in het lichaam van een bijna-veertiger als ze na twintig jaar ontwaakt uit een coma? Campagnevoeren om promqueen te worden natuurlijk! Senior Year vertelt het bekende verhaal van een ietwat sullig meisje dat na een make-over eindelijk met de populaire kinderen mee mag doen, maar dan net iets anders.

Deze komedie met Rebel Wilson in de hoofdrol, die we nog kennen van haar rol in Pitch Perfect is precies wat je ervan verwacht: vermakelijk, maar je hebt het al tientallen keren eerder gezien. Toch valt er niet te tornen aan het komische talent van Wilson. De grappen zijn simpel, maar landen vaker wel dan niet. Fans van de actrice zullen deze film dan ook zeker kunnen waarderen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Senior Year Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Senior Year

acties