The Equalizer 3
Denzel gaat weer lekker tekeer en neemt het ditmaal op tegen de Italiaanse maffia.
play

6,4 details

  • 109 Min
  • Actie
  • Misdaad
  • Thriller
  • Verenigde Staten
109 Min Verenigde Staten

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

Regie
Antoine Fuqua
Cast
Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Gaia Scodellaro, Remo Girone, Niccolò Senni, Eugenio Mastrandrea, Andrea Scarduzio, Andrea Dodero, Daniele Perrone, Zakaria Hamza, Manuela Tasciotti, Dea Lanzaro, Sonia Ben Ammar, Alessandro Pess, Niccolò Fava, Alessandro Xavier De Silva, Adolfo Margiotta.
Release
30.08.2023
Release NL
31.08.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Antoine Fuqua | Scenario: Richard Wenk | Cast: Denzel Washington (Robert McCall), Dakota Fanning (Emma Collins), Eugenio Mastrandrea (Gio), Gaia Scodellaro (Aminah), David Denham (Frank), Remo Girone (Enzo), Andrea Scarduzio (Enzo), e.a. | Speelduur: 109 minuten | Jaar: 2023

De eerste Equalizer-film heeft veel kritiek moeten doorstaan vanwege het excessieve geweld, wat sterk afwijkt van de tv-klassieker. Desondanks was de film een hit, wat Training Day-regisseur Antoine Fuqua in staat stelde twee vervolgfilms te maken. Dat brengt ons bij het laatste hoofdstuk in de Equalizer-trilogie, dat een heel andere benadering heeft tot het verhaal.

Om onbekende reden bevindt Robert McCall zich op Sicilië, waar hij een huis vol met maffialeden heeft afgemaakt. Nadat hij de hoge pief van de organisatie heeft omgebracht wordt hij in de rug geschoten door een kind. Hij probeert weg te komen maar zakt in elkaar achter het stuur, waar hij door Gio wordt gevonden die hem naar een lokale dokter brengt.

videotrailers & clips

alle artikelen (17)

The Equalizer 3 Nieuwsberichten