Warme film over de chaos in het leven van een twintiger.
play

7,2 details

  • 107 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
107 Min Verenigde Staten

Andrew heeft net zijn studies afgerond, maar zoekt voor zichzelf nog een weg in het leven. Intussen is hij weer bij zijn familie in New Jersey ingetrokken. Hij krijgt de kans te werken in een bar. Hij sluit vriendschap met Domino en haar dochter Lola die autisme heeft en stippelt stilaan een weg uit omtrent de toekomst.

Regie
Cooper Raiff
Cast
Dakota Johnson, Leslie Mann, Odeya Rush, Brad Garrett, Raúl Castillo, Chris Newman, Corrie Danieley, Colton Osorio, Davina Reid, Cooper Raiff, Evan Assante, Javien Mercado, Brooklyn Ramirez, Vanessa Burghardt, Amara Pedroso, Kelly O'Sullivan, Paul Hurley, Lisa Velten Smith.
Release
23.01.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Cooper Raiff | Scenario: Cooper Raiff | Cast: Cooper Raiff (Andrew), Dakota Johnson (Domino), Vanessa Burghardt (Lola), Evan Assante (David), Leslie Mann (Andrews moeder), e.a. | Speelduur: 106 minuten | Jaar: 2021

Andrew is afgestudeerd en heeft niet het leven dat hij wil. Zijn soort-van-vriendin Maya vertrekt naar Barcelona en hij heeft een lullig baantje bij een fastfoodketen. Wanneer hij met zijn broertje meegaat naar een bat mitswa-feestje wordt duidelijk waar hij goed in is: mensen aan het dansen krijgen. Daar leert hij ook de jonge moeder Domino en haar dochter Lola kennen. De rest van de zomer wordt hij door andere Joodse families als partystarter gevraagd en ondertussen raakt hij steeds meer begaan met Lola en Domino.

Net als in zijn debuut Shithouse is Cooper Raiff weer van alle markten thuis. Hij speelt de hoofdrol, regisseert, produceert en schreef het script. Dat zorgt ervoor dat ook deze film heel persoonlijk en authentiek aanvoelt. Andrews personage is niet zomaar een onhandig type of juist iemand die heel makkelijk met mensen een band krijgt, hij heeft het allebei. Juist die op het eerste gezicht conflicterende eigenschappen brengt Raiff op een heel geloofwaardige manier naar het scherm.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Cha Cha Real Smooth

acties