Jaadugar

Jaadugar (2022)

Een Indiase goochelaar moet het hart van zijn grote liefde én de beker van het lokale voetbaltoernooi zien te veroveren.
play

5,8 details

  • 206 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • India
206 Min India

Meenu woont in het stadje Neemuch waar iedereen van voetbal houdt. Zelf heeft hij niets met de sport, en ook geen atletische vaardigheden. Maar Meenu, die liever op het podium staat als goochelaar, wordt gedwongen om mee te doen aan een lokaal voetbaltoernooi als hij de vrouw van zijn dromen ontmoet. Om met haar te trouwen zal Meenu met zijn team moeten winnen. Er zijn slechts twee dingen tegen hem: het meisje houdt niet van hem terug en Meenu's team heeft in jaren geen wedstrijd gewonnen. Uiteindelijk ontdekt hij dat zijn training als showman van pas kan komen op het voetbalveld.

Alt titel
Love Goals
Regie
Sameer Saxena
Cast
Javed Jaffrey, Jitendra Kumar, Arushi Sharma, Bikram Malati, Dhruv Thukral, Shoan Zagade, Ajeet Singh Palawat, Sandeep Shikhar, Aajay Mehra, Raksha Panwar, Ganesh Deokar, Shayank Shukla, Shubham Bagari, Sant Ranjan, Tiwari Yadeep, Nand Kishor, Nandkishore Chikhale, Imran Rashid, Shivam Mehra.
Release
15.07.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Sameer Saxena | Scenario: Biswapati Sarkar | Cast: Jitendra Kumar (Meenu), Arushi Sharma (Disha), Rukshar Dhillon (Iccha), Jaaved Jaaferi (Javed), e.a. | Speelduur: 167 minuten | Jaar: 2022

In Jaadugar kruisen veel verhaallijnen over liefde, wonderen en magie elkaar in het idyllische dorpje Neemuch, vlakbij Rajasthan in India. In de verpakking van een komische voetbalfilm én een schrijnende romance weet de Netflix-film duidelijk meerdere soorten publiek aan te spreken. Ondanks de dramatische randjes en het soms warrige verhaal verschaft de Bollywoodfilm een toegankelijk en hartverwarmend inkijkje in een Indiaas dorpje, waar mensen problemen meemaken die enerzijds universeel en anderzijds onbetwijfelbaar Indiaas zijn.

'Magic Meenu' wil veel dingen in het leven, zoals goochelaar worden, zijn nieuwe vlam Disha huwen én vooral niet voetballen. Het lot dwingt hem echter het voetbalveld op om in de sporen van zijn vader te treden en in het lokale buurtkampioenschap mee te spelen. Om met Disha te kunnen trouwen eist haar vader namelijk dat het team van Meenu een wonder doet geschieden en het toernooi wint. Meenu begint vastberaden aan deze moderne queeste, en weet nog verrassend vaak zijn magische trucjes in te zetten op het veld.

videotrailers & clips