Ongecompliceerd jeugdsentiment zonder uitschieters, al schuilt hierin juist de kracht.
play

5,7 details

  • Animatie
  • Actie
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
  • België
Verenigde Staten

De tienerturtles Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo krijgen bezoek uit de toekomst: Casey Jones. De tijdreiziger waarschuwt de mutantbroers voor een dreigende invasie van de gevaarlijkste buitenaardse kracht in het heelal, de Krang. Tijdens hun poging om de vijand te stoppen, verliest het viertal hun mystieke ninjakrachten. Maar zelfs zonder hun speciale vermogens slaat het team de handen ineen om de strijd aan te gaan met de buitenaarde wezens en hun wereld te redden van Casey's geruïneerde toekomst.

Regie
Andy Suriano
Ant Ward
Cast
Haley Joel Osment, Ben Schwartz, Katerina Graham, John Michael Higgins, Rhys Darby, Rob Paulsen, Omar Benson Miller, Brandon Smith, Eugene Byrd, Eric Bauza, Nika Futterman, Josh Brener, Meghan Falcone, Jim Pirri, Oliver Vaquer, Toks Olagundoye.
Release
05.08.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Andy Suriano, Ant Ward | Scenario: Tony Gama-Lobo, Rebecca May, Andy Suriano, Ant Ward | Cast: Ben Schwartz (Leo), Omar Benson Miller (Raph), Brandon Mychael Smith (Mikey), Josh Brener (Donnie), Eric Bauza (Splinter), Haley Joel Osment (Casey Jones), e.a. | Speelduur: 82 minuten | Jaar: 2022

We kennen allemaal het verhaal van de vier schildpadden die na het poedelen in een badje van radioactief slijm muteren in intelligente wezens met een oogmasker. Met een groezelige rat als mentor wonen ze in de riolen van Manhattan, eten ze uitsluitend pizza, en zijn ze voor de sjeu van het sprookje dodelijk bedreven in de Oosterse vechtkunst. Wanneer de aarde in Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie weer eens van een zekere ondergang moet worden gered, staat dit kwartet vooraan om het buitenaardse gespuis een kopje kleiner te maken.

In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden zijn Leo, Donnie, Raph en Mikey in deze tekenfilm al ruimschoots geen tieners meer. De puberteit voorbij maakt hen anno 2044 op papier volwassen, maar klaarblijkelijk heeft hun mentaliteit de memo niet gelezen. Zonder enige poging tot een diplomatieke uitkomst wordt onenigheid nog steeds opgelost met nunchucks en zwaarden. Niks geen rationele conversatie, gewoon direct een katana op je smoel. Het liefst na een goedkope oneliner en bij voorkeur met vier tegen een.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

acties