Niets aan het lot overlaten blijkt onmogelijk.
play

5,6 details

  • 110 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
110 Min Verenigde Staten

Op de vooravond van haar diploma-uitreiking splitst het leven van Natalie in twee parallelle werelden. In de ene geraakt ze zwanger en moet ze als jonge vrouw haar weg zien te vinden in het moederschap in haar ouderlijk dorpje in Texas. In het andere leven trekt ze naar Los Angeles waar ze volop voor haar carrière gaat.

Regie
Wanuri Kahiu
Cast
David Corenswet, Luke Wilson, Lili Reinhart, Nia Long, Taylor Ashley Murphy, Danny Ramirez, Andrea Savage, Aisha Dee, Ryan Murphy, Sarah J. Bartholomew, Olivia Cairo, Sahara Ale, Rue Casablancas, Raven Heart, Willie Mellina, Alexandria Payne, Avery Hua, Ty McLeod, Sai Piña, Solar Dena, Jason Johnson.
Release
17.08.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Wanuri Kahiu | Scenario: April Prosser | Cast: Lili Reinhart (Natalie), Danny Ramirez (Gabe), Aisha Dee (Cara), David Corenswet (Jake), Andrea Savage (Tina), e.a. | Speelduur: 109 minuten | Jaar: 2022

Natalie heeft een strak vijfjarenplan waarin ze haar carrière uitgestippeld heeft om de animatiewereld te veroveren. Maar als ze na seks met haar beste vriend last krijgt van misselijkheid, gooit de angst voor een zwangerschap dat plan in de war. In de badkamer waar ze een zwangerschapstest doet, splitst haar leven in twee tijdlijnen: een waarin ze inderdaad zwanger is en besluit het kind te houden en een waarin ze niet zwanger is en ze haar vijfjarenplan tot uitvoering gaat brengen. Beide scenario's brengen onverwachte wendingen met zich mee.

Look Both Ways is een prima film die maar al te duidelijk maakt dat het leven niet zomaar te plannen valt. Het is fijn om te zien dat beide tijdlijnen redelijk wat schermtijd krijgen en de een niet duidelijk boven de ander wordt geplaatst. Tegelijkertijd voelen niet alle scènes even urgent aan en zijn er een paar erg grote tijdsprongen. Het script is dus niet zo straks als had gekund en doet je ook afvragen of dit concept niet beter zou werken in een serie waarin alle delen van het vijfjarenplan echt aandacht kunnen krijgen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Look Both Ways Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Look Both Ways

acties