Hart op de Juiste Plek
Een nieuw dieptepunt in het landschap van de Nederlandse romantische komedie.
play

3,7 details

  • 81 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Nederland
81 Min Nederland

In de romantische komedie 'Hart op de juiste plek' zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk...

Regie
Bob Wilbers
Cast
Irene Moors, Chris Tates, Coby Timp, Tanja Jess, Patrick Martens, Stef de Reuver, Stijn Fransen, Sietske van der Bijl, Juvat Westendorp, Fenna Ramos, Jan Versteegh, Henny Huisman, Tim Oortman, Jasper Demollin, Merijn Oerlemans, Arthur Harshagen, Miranda Bergen, Devon Donovan.
Release
18.08.2022
Release NL
18.08.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Bob Wilbers | Scenario: Wijo Koek | Cast: Stijn Fransen (Yvonne), Jasper Demollin (Ricardo), Jan Versteegh (Luuk), Irene Moors (Kristien), Sietske van de Bijl (Natasja), e.a. | Speelduur: 80 minuten | Jaar: 2022

Om een idee te geven van het niveau van Hart op de Juiste Plek, dit is hoe Yvonne en haar vriend Ricardo worden geïntroduceerd. Zij zit te werken achter haar laptop, hij zit enthousiast voor een grote televisie een schietspel te spelen. Dan roept hij als een springerige puber dat hij zijn hoogste score heeft verbroken. "Nou schat," zegt Carla, "wat ontzettend goed van je!" Zijn dit nou echt de kinderachtige dialogen die deze acteurs in de mond gelegd kregen?

Zijn het teksten die haastig op een bierviltje zijn gekrabbeld en op onverklaarbare wijze hun weg naar het scenario vonden? Dan verschijnt de naam van Wijo Koek in beeld. Kijk, dat verklaart wel wat. Koek heeft immers (mee)geschreven aan titels als Costa! en Vet Hard. Allebei films die zich presenteerden als simpel vermaak, maar dichter in de buurt kwamen van infantiliteit. Hart op de Juiste Plek komt daar niet zozeer bij in de buurt, maar ís infantiliteit.

videotrailers & clips