Luckiest Girl Alive
Mila Kunis probeert het beste te maken van deze rommelige boekverfilming over een heftig thema.
play

5,7 details

  • 115 Min
  • Drama
  • Mystery
  • Thriller
  • Verenigde Staten
115 Min Verenigde Staten

Na haar traumatiserende tienerjaren op de prestigieuze Brentley School bouwt Ani zorgvuldig een nieuwe identiteit op. Met haar glamoureuze baan, goedgevulde kleerkast en succesvolle verloofde lacht het leven haar toe. Maar Ani heeft een geheim. Duistere kwelgeesten uit het verleden bedreigen haar wanhopig gecreëerde illusie van perfectie.

Regie
Mike Barker
Cast
Connie Britton, Leah Pinsent, Jennifer Beals, Mila Kunis, Scoot McNairy, Finn Wittrock, Justine Lupe, Gage Munroe, Chiara Aurelia, Thomas Barbusca, Isaac Kragten, Dalmar Abuzeid, Carson MacCormac, Alexandra Beaton, Nicole Huff, Kylee Evans, Rebecca Ablack, Alana Pancyr.
Release
30.09.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Mike Barker | Scenario: Jessica Knoll | Cast: Mila Kunis (TifAni), Finn Wittrock (Luke), Chiara Aurelia (jonge TifAni), Connie Britton (Dina), Scoot McNairy (Andrew), Justine Lupe (Nell), Dalmar Abuzeld (Aaron), Alex Barone (Dean), e.a. | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2022

Mila Kunis is typisch zo'n actrice die meer lof verdient voor haar kunnen. We kennen haar vooral als de vrouw van Ashton Kutcher en van het lichtere werk zoals romantische komedies. Kunis speelde ook indrukwekkende dramatische rollen, onder andere in Black Swan. De actrice, die geboren werd in het westen van Oekraïne en op jonge leeftijd met haar familie naar de States vluchtte, heeft ook het vermogen om met zwaarder drama om te gaan. Mits ze in de juiste films wordt gecast.

Dat laatste is de conclusie als de aftiteling van Luckiest Girl Alive, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Jessica Knoll, over je scherm rolt. Dit is een klassiek geval van een kundige cast die een beter geordende film had verdiend. Knoll tekende voor de bewerking van haar eigen boek, maar heeft er wel een chaos van gemaakt. Het gegeven is ijzersterk: Kunis speelt TifAni, een vrouw die op het eerste oog alles goed voor elkaar heeft. Ze heeft een baan als journalist bij een gerenommeerd tijdschrift, met oog op een positie bij New York Times Magazine.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Luckiest Girl Alive Nieuwsberichten