Godzilla x Kong: The New Empire
Meeslepend, inhoudsloos avontuur pakt de draad slim en vermakelijk weer op.
play

5,8 details

  • 115 Min
  • Actie
  • Avontuur
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
115 Min Verenigde Staten

Na hun explosieve confrontatie moeten Godzilla en Kong zich herenigen tegen een kolossale, onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld, en hun bestaan ??- en dat van ons - op de proef stelt. Duik verder in de geschiedenis van deze Titanen, hun oorsprong en de mysteries van Skull Island en daarbuiten, en ontdek de mythische strijd die deze buitengewone wezens heeft helpen ontstaan ??en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.

Regie
Adam Wingard
Cast
Alex Ferns, Rachel House, Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Fala Chen, Kaylee Hottle, Nicola Crisa, Kevin Copeland, Mercy Cornwall, Jordy Campbell, Cassie Riley, Angie Adler-Koops, Olivia Simatovic, Jacob Hohua, Drew Matthews, Vincent B. Gorce, Ryan Wahanga, Greg Hatton, Anthony Brandon Wong, Sophia Emberson-Bain, Ron Smyck, Chantelle Jamieson, Tess Dobré, Tim Carroll, Chika Ikogwe, Yeye Zhou.
Release
27.03.2024
Release NL
28.03.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Adam Wingard | Scenario: Simon Barrett, Terry Rossio, Jeremy Slater | Cast: Rebecca Hall (Ilene), Dan Stevens (Trapper), Brian Tyree Henry (Bernie), Kaylee Hottle (Jia), Rachel House (Hampton), e.a. | Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2024

Heel wat vervolgen hebben er tegenwoordig een handje van om van start te gaan alsof de kijker overal van op de hoogte is en de emotionele band heeft vastgehouden sinds de vorige film, en dus meteen de actie induikt. Godzilla x Kong: The New Empire pakt het geweldig aan: de nieuwe status quo wordt getoond en uitgelegd, niet heel subtiel maar wel met weinig woorden. Iedereen is weer helemaal bij en het verhaal kan van start. Veel beter, vooral wanneer iemand zich moet bekommeren om personages die uit de computer komen.

De wereld heeft nu geleerd van het bestaan van een tweede wereld ver onder onze aardkorst, en de organisatie Monarch weet dat Godzilla er is om de mensheid te beschermen tegen andere megamonsters (oftewel Titans). Kong woont nu in die Hollow Earth en zoekt dagelijks tevergeefs naar soortgenoten. Maar dan duikt ineens een signaal op, waarvan men later ontdekt dat het een waarschuwing is voor iets groots dat op komst is.

videotrailers & clips

alle artikelen (39)

Godzilla x Kong: The New Empire Nieuwsberichten