Girl Picture

Girl Picture (2022)

De seksuele zoektocht van drie meiden uit Helsinki.
play

7,2 details

  • 100 Min
  • Romantiek
  • Finland
100 Min Finland

Mimmi, Emma en Rönkkö zijn meisjes op de drempel van vrouw-zijn. Tijdens drie opeenvolgende vrijdagen ervaren twee van hen de wereldschokkende effecten van verliefdheid, terwijl de derde op zoek gaat naar iets wat ze nog nooit heeft ervaren: genot.

Regie
Alli Haapasalo
Cast
Oona Airola, Aamu Milonoff, Oksana Lommi, Cécile Orblin, Eleonoora Kauhanen, Linnea Leino, Sonya Lindfors, Mikko Kauppila, Amos Brotherus, Bruno Baer, Nicky Laaguid, Yasmin Najjar, Elias Westerberg, Pietu Wikström, Fathi Ahmed, Pablo Ounaskari, Rebekka Kuukka, Tuuli Heinonen.
Budget
$ 1.800.000
Release
24.01.2022
Release NL
10.11.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Alli Haapasalo | Scenario: Ilona Ahti, Daniela Hakulinen | Cast: Aamu Milonoff (Mimmi), Linnea Leino (Emma), Eleonoora Kauhanen (Rönkkö), Sonya Lindfors (Tarja), Oona Airola (Sanna), e.a. | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2022

In het Finse opgroeidrama Girls Girls Girls volgen we de zoektocht van drie jonge vrouwen naar hun seksuele identiteit. Hoewel niks nieuws onder de zon, is het een sprankelende film die je laat (her)beleven hoe het voelt om jong te zijn en geen idee te hebben waar het allemaal heen moet met je liefdesleven.

Rönkkö en Mimmi zijn beste vriendinnen en werken samen in een smoothiebar. Rönkkö zit nog wat in haar schulp. Als een jongen een smoothie bestelt en haar mee uit vraagt zegt ze nee. Niet omdat ze niet wil, maar omdat ze niet door de mand wil vallen met haar geringe seksuele ervaring. Mimmi aan de andere kant, die op meisjes valt, heeft het hart op de tong, is voor niemand bang en heeft een gezond seksleven. Als de frêle, charismatische Emma aan de toonbank verschijnt, bedenkt ze zich geen moment en maakt brutaal avances.

videotrailers & clips