4,6 details

  • 120 Min
  • Actie
  • Drama
  • Japan
120 Min Japan

Kikuno Kei is een studente die ook deeltijds als huurmoordenares werkt. Ze is de beste in haar vak en werkt samen met verscheidene collega's, waaronder haar baas, een chauffeur met onnatuurlijk haar en een eenzame sluipschutter. Op een dag krijgt ze van de yakuza de taak om ene Terano uit te schakelen, een geldbeheerder voor de yakuza. Kei's opdracht wordt bemoeilijkt door de gestoorde huurmoordenaar Michitaka-kun, die het op haar gemunt heeft.

Regie
Tôichirô Rutô
Cast
Kanna Hashimoto, Win Morisaki, Shunsuke Daitô, Jirô Satô, Katsunori Takahashi, Takashi Okamura, Yûri Ota, Fumika Baba, Kenta Izuka, Oji Suzuka, Yôsuke Sugino, Yu Shirota.
Release
19.08.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Tôichirô Rutô | Scenario: Itaru Era, Tôichirô Rutô | Cast: Kanna Hasimoto (Kei Kikuno), Yôsuke Sugino (Terano), Oji Suzuka (Watanabe), Fumika Baba (Tencho), Jirô Satô (Sandaime Kumicho), e.a. | Speelduur: 120 minuten | Jaar: 2022

Kei Kikuno is een vrolijk en schattig ogende studente die de ene helft van de tijd met haar neus in de boeken zit en de andere helft van de tijd een meer dan aardig zakcentje bijverdient als de meest kundige sluipmoordenaar van Japan. Links en rechts wordt zij ingehuurd en zorgt ze ervoor dat de meest nare mensen het loodje leggen. Alles verloopt prima, tot de dag dat ze een klus krijgt van de grootste Yakuza-familie.

Door een machtsstrijd wordt Kei door beide partijen ingehuurd om elkaar uit te schakelen, waarna zelf het doelwit wordt. Het verhaal is rechttoe rechtaan en verrast geen enkel moment, maar wordt vooral gebruikt als veredeld excuus om veelvuldig de overdreven actie in te zetten. Dat kan prima uitpakken - John Wick is daarvan een goed voorbeeld - maar helaas is dit simpele verhaal onnodig verwarrend gemaakt en is het geheel ontdaan van uitweiding over de wereld en het achtergrondverhaal.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Violence Action

acties