Het Feest van Tante Rita
Advies is om de uitnodiging voor dit feestje in de prullenbak te gooien.
play

6,8 details

  • 80 Min
  • Familiefilm
  • Musical
  • Nederland
80 Min Nederland

Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Sjan (Edsilia Rombley) een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner), omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?

Regie
Dennis Bots
Cast
Najib Amhali, Lucretia van der Vloot, Edo Brunner, Pim Muda, Jack van Gelder, Tooske Breugem, Remi de Smet, Ridder van Kooten, Edsilia Rombley, Sil van der Zwan, Esther Mbire, Piet Tomassen, Channah Hewitt, Lonneke van Krimpen, Lucas van den Elshout, Marcela Rocha.
Release
21.12.2022
Release NL
21.12.2022
Release DVD
11.04.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Dennis Bots | Scenario: Arnan Samson, Bas Wesseling, Ernst Gonlag | Cast: Edsilia Rombley (moeder Chanelle), Esther Mbire (Lulu), Sil van der Zwan (Theo), Piet Tomassen (Valentijn Wilhelmus Olivier), Najib Amhali (buschauffeur), Lucretia van der Vloot (Tante Rita), Ridder van Kooten (Frank Vonk), Edo Brunner (Remco), Pim Muda (vader Jan), Jack van Gelder (winkelklant/verslaggever), Tooske Ragas (reporter), e.a. | Speelduur: 80 minuten | Jaar: 2022

Jaarlijks organiseert tante Rita een spectaculaire danswedstrijd waarbij een prachtige bokaal wordt uitgereikt aan de beste danser. Lulu kan niet wachten tot zij de trofee in handen heeft. Haar vader Jan is meer geïnteresseerd in de 'grootste en beste voetbalwedstrijd ooit'. Hij moet dan ook flink slikken als tante Rita's feest op de dag van die wedstrijd wordt gehouden. Lulu's beste vriend, Theo, kan helemaal niet dansen, maar gaat toch mee naar het feestje.

Lulu en haar moeder Chanelle kunnen hem de passen wel leren. Niet dat wij iets van die lessen zien, maar ach, we moeten er maar op vertrouwen dat Theo niet voor joker wordt gezet. De valse Valentijn Wilhelminus Olivier (VWO voor 'intimi') heeft nooit van zijn leven iets verloren. Geen denken aan dat hij deze danswedstrijd niet wint. Of dat iemand anders hem dan wint. Zoals Lulu. En dus zet hij alles op alles om haar reis naar tante Rita's feest te blokkeren.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Het Feest van Tante Rita Nieuwsberichten