A Christmas Mystery

5,3 details

  • Komedie
  • Familiefilm
  • Mystery
  • Verenigde Staten

Honderd jaar geleden ontdekte een jongetje in Pleasant Bay, Oregon, een strook met de magische klokken van de Kerstman, wat een eeuw van welvaart en vrede voor het stadje betekende. Enkele dagen voor Kerstmis, zijn de klokken - het levensbloed van het stadje - verdwenen. Het is nu aan een groep onverschrokken kinderen om de zaak op te lossen, de klokken te vinden en de kerstmagie te herstellen voor Pleasant Bay en haar inwoners.

Regie
Alex Ranarivelo
Cast
Beau Bridges, Eddie Cibrian, Drew Powell, Oscar Nuñez, Christoph Sanders, Leonardo Cecchi, Violet McGraw, Santino Barnard, Lauren Lindsey Donzis, Alkaio Thiele, Lauren Richardson, Karen Torres, Toby Larsen, Shonte Akognon, Brian D. Cohen, Allison Ewing, Heather Barberie, Edugisle Pasternak.
Release
24.11.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Alex Ranarivelo | Scenario: John Ducey | Cast: Violet McGraw (Violet Pierce), Santino Barnard (Kenny Bottoms), Lauren Lindsey Donzis (Maddie Pierce), Leonardo Cecchi (Harrison Bottoms), Eddie Cibrian (Sheriff Pierce), Oscar Nuñez (Glenn Watkins), Christoph Sanders (Deputy Terry), Drew Powell (George Bottoms), Beau Bridges (Burgemeester Donovan), e.a. | Speelduur: 87 minuten | Jaar: 2022

Als je een zo groot mogelijk publiek wil aantrekken, moet je als filmmaker breed inzetten. Dit komt niet alleen tot uitdrukking in het verhaal dat je wil vertellen, maar ook in de personages die je de revue laat passeren. De kerstfilm A Christmas Mystery heeft voor elk wat wils. Kinderen die een misdaad proberen op te lossen, hun oudere broer respectievelijk zus die een end weg flirten en hun ouders die fungeren als verdachte en als sheriff.

Een klein typisch Amerikaans stadje doet het kennelijk al een eeuw lekker op een kerstwonder. Toen het honderd jaar geleden in de stad even wat minder ging - de rivier kwam droog te liggen en de hele werkgelegenheid ging eraan - wenste een jochie bij de Kerstman voor verbetering. De weldoener liet een stel magische kerstbellen achter en opeens stroomde er weer water door het stadje.

videotrailers & clips