All Inclusive

All Inclusive (2023)

Relatiekomedie op Bonaire blijft braaf en voorspelbaar.
play

5,4 details

  • 115 Min
  • Komedie
  • Nederland
115 Min Nederland

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

Regie
Aniëlle Webster
Cast
Jennifer Hoffman, Frank Lammers, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Aiko Beemsterboer, Jochum ten Haaf, Tibor Lukács, Thijs Boermans, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Tine Cartuyvels, Bing van Son, Sara Afiba, Sheila Payne.
Release
16.03.2023
Release NL
16.03.2023
Release DVD
11.07.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Aniëlle Webster | Scenario: Dorien Goertzen, Richard Kemper | Cast: Tibor Lukács (Jacco), Jennifer Hoffman (Sylvie), Aiko Beemsterboer (Lois), Bing van Son (Bink), Frank Lammers (Frans), e.a. | Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2023

Dat een vakantieresort een snelkookpan van emoties kan zijn, zagen we onlangs in de fantastische HBO-serie The White Lotus. Zet een aantal mensen neer op een paradijselijke locatie waar even helemaal niemand iets 'moet' en het begint al snel te broeien. Zo ook in de Nederlandse romantische komedie All Inclusive, een film die aardig begint, maar doorleefd noch grappig genoeg is om twee uur te boeien.

Eigenlijk gaat het in de allereerste scène al faliekant mis met de familie Brouwer. Bij aankomst op het vliegveld van Bonaire blijkt een koffer niet te zijn aangekomen, waarop vader Jacco grotesk uit zijn slof schiet. Puberkinderen Lois en Bink schamen zich kapot, vrouw Sylvie draait met haar ogen. Met dit bijltje hakt haar echtgenoot net wat te vaak. Nog voor het gezin in de transferbus richting het resort stapt, gooit Sylvie de knuppel maar alvast in het hoenderhok: "Ik wil na deze vakantie een pauze inlassen."

videotrailers & clips