Book Club: The Next Chapter
Deze keer geen boek maar een reis naar Italië om de levenskoers van de vier dames te wijzigen, met veel humor.
play

5,0 details

  • 107 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
107 Min Verenigde Staten

In 'Book Club: The Next Chapter' gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

Alt titel
Book Club 2: The Next Chapter
Regie
Bill Holderman
Cast
Mary Steenburgen, Jane Fonda, Hugh Quarshie, Diane Keaton, Craig T. Nelson, Candice Bergen, Don Johnson, Andy Garcia, Giancarlo Giannini, Giampiero Judica, Pietro Angelini, Vincent Riotta, Grace Truly, Adriano De Pasquale, Vera Dragone, Andrea Beruatto, Mario Russo, Angelica Pascoe, Giovanni Esposito, Ugo Dighero, Brice Martinet, Francesco Serpico, Robert Steiner.
Release
11.05.2023
Release NL
11.05.2023
Release DVD
08.08.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Bill Holderman | Scenario: Erin Simms, Bill Holderman | Cast: Jane Fonda (Vivian), Diane Keaton (Diane), Candice Bergen (Sharon), Mary Steenburgen (Carol), Don Johnson (Arthur), Andy Garcia (Mitchell), Craig T. Nelson (Bruce), Hugh Quarshie (Ousmane), e.a. | Speelduur: 107 minuten | Jaar: 2023

De sitcom The Golden Girls bewees al dat het publiek smakelijk kan lachen om oudere vrouwen die elkaar voor slet uitmaken, dus het was geen verrassing dat de speelfilm Book Club het prima deed. De vier hoofdactrices hebben ondanks hun roem de rollen helaas niet voor het oprapen maar ze hebben zichtbaar lol aan hun samenwerking, dus dan maar een vervolg waarin ze helemaal los kunnen met de schunnige grappen over onder andere wat de reden is achter iemands knieoperatie.

Diane, Carol, Sharon en Vivian zetten hun boekbesprekingen voort tijdens de coronalockdown, maar zodra die voorbij is snakken de dames naar de buitenlucht. Carol herinnert ze aan een oude wens van de groep om naar Italië te gaan, en omdat Vivian ten huwelijk is gevraagd is het meteen ook een vrijgezellenfeest. Met z'n vieren op elkaars lip zitten zorgt er wel voor dat ze zich meer bewust worden van elkaars trekjes. Hoogste tijd om die aan te kaarten.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Book Club: The Next Chapter Nieuwsberichten