5,7 details

  • Drama
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

De familie Martin is een arme, blanke familie in een dorpje in het zuiden van Florida die wanhopig probeert de eindjes aan elkaar te knopen om zo hun boerderij niet te verliezen. Naast hen woont de familie Wilson, een zwarte familie met een goedlopende boerderij. Wanneer Wilson, de oudste zoon van de familie, met Thanksgiving thuiskomt en het idee oppert een zaak met zelfgemaakte snoepjes te beginnen, overwinnen beide families de vooroordelen die er ten opzichte van elkaar leven en slaan de handen in elkaar

Regie
Stuart Margolin
Cast
Helen Shaver, R.D. Reid, Marcia Bennett, Kristin Fairlie, Tisha Campbell-Martin, Marc Donato, Marium Carvell, Diahann Carroll, William S. Taylor, Maurice Dean Wint, Bernard Browne, Brian Frank, Steve Pernie, Susan Fletcher, Tony Craig, Rosemary Radcliffe, Dylan Provencher.
Release
12.03.1998

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Sweetest Gift

acties