Black Clover: Sword of the Wizard King

7,0 details

  • Animatie
  • Actie
  • Avontuur
  • Japan

Het knulletje Asta leeft in een wereld waar magie voor alles wordt gebruikt. Helaas voor Asta is hij zonder magie geboren. Nochtans streeft hij ernaar om de volgende Tovenaarskoning te worden, een titel voor de sterkste magiër in het koninkrijk. Asta moet tegenslagen overwinnen, zijn macht bewijzen en zijn eed houden aan zijn vrienden om dit doel te bereiken. Zijn avontuur wordt bemoeilijkt door het nieuws dat Conrad Leto, de voormalige Tovenaarskoning, is teruggekeerd. En hij laat niemand hem in de weg staan.

Regie
Ayataka Tanemura
Cast
Toshihiko Seki, Nobunaga Shimazaki, Jun'ichi Suwabe, Gakuto Kajiwara, Marie Iitoyo, Kana Yûki.
Release
16.06.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Ayataka Tanemura | Scenario: Johnny Onda, Ai Orii, Yuuki Tabata| Cast: Gakuto Kajiwara (stem) (Asta), Chris Niosi (stem) (Conrad), Ricco Fajardo (stem) (Nozel Silva), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2023

Netflix brengt de laatste jaren steeds meer anime, Japanse animatie uit. Zoals de fantasie-serie Black Clover, die inmiddels honderdzeventig afleveringen lang is. Doordat de personages al zijn uitgewerkt in de serie, is daar in de vervolgfilm Black Clover: Sword of the Wizard King geen enkele sprake van, wat dit visuele spektakel inhoudelijk bijzonder oninteressant maakt.

Black Clover: Sword of the Wizard King is een paar maanden uitgesteld en dit is duidelijk te zien aan de zeldzaam mooie plaatjes die we voorgeschoteld krijgen. De film gaat over een strijd tussen goede magische mensen en slechte magische mensen. De gevechten zijn (vooral als er meerdere mensen met meerdere soorten magie van de partij zijn) een lust voor het oog door de kleurrijke magie en een uniek design voor elk personage. De 'camera' is veel in beweging en hoewel dat inventieve beelden oplevert, is deze stijl wel even wennen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Black Clover: Sword of the Wizard King Nieuwsberichten