Lonesome

Lonesome (2022)

Filmhuiskapstok om blote piemels in beeld te kunnen brengen.
play

6,4 details

  • 95 Min
  • Drama
  • Australië
95 Min Australië

Casey, een jonge man van het platteland die op de vlucht is voor een schandaal uit zijn verleden, komt terecht in de grote stad Sydney. Wanneer hij Tib ontmoet, een jonge stadsjongen die worstelt met zijn eigen littekens van isolement, ontstaat er direct chemie tussen de twee. Dit is echter niet alleen seksueel, maar ook emotioneel als beide mannen iets vinden dat ze hebben gemist in het leven. Kunnen ze hun eigen onzekerheden overwinnen en de ander binnenlaten of zijn de muren die ze hebben opgebouwd te sterk om neer te halen?

Regie
Craig Boreham
Cast
Ian Roberts, Anni Finsterer, Vincent Andriano, Mark Paguio, Corey London, Josh Lavery, Daniel Gabriel, Ally Morgan, Damien Killeen, Shane Emmett, Edward O'Leary, Mathew Waters, Hendrix Lee Taylor, Anthony Thomas, Shadi Sankary, Andrew Miatov, Joshua Malone James, Gareth Ernst.
Release
21.04.2022
Release NL
27.04.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Craig Boreham | Scenario: Craig Boreham | Cast: Josh Lavery (Casey), Daniel Gabriel (Tib), Anni Finsterer (Carol), Ian Roberts (Pietro), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2022

Jonge Australische cowboy Casey komt naar Sydney met een bepaald doel voor ogen. Maar zijn eerste poging mislukt en om de een of andere reden probeert hij het niet nog een keer. Hij ontmoet Tib die hem onderdak biedt, en beide mannen vinden elkaar wel leuk. Bij Casey sijpelt het besef binnen dat samen zijn met Tib zijn nieuwe plan wordt, maar ook dat pakt anders uit dan gehoopt - en daar gaat Casey niet erg verstandig mee om.

Casey is het hoofdpersonage. Met Casey moet je meeleven. Wie is Casey? Dat is een knul die in de eerste paar minuten een privé-huisfeestje binnenwandelt, zijn telefoon aan de oplader legt, een fles sterke drank jat, zichzelf vol vreet bij de snacktafel, kortaf doet tegen een meisje dat met hem sjanst (in plaats van gewoon te zeggen dat hij homo is) en ervandoor rent. Leuke vent, die Casey. Past prima bij die lege blik in zijn ogen en zijn uitdrukkingsloze gezicht.

videotrailers & clips