Het geheugenspel
Smakelijke thriller die zich laat vergelijken met een vakkundig gebakken pizza.
play

5,9 details

  • Thriller
  • Nederland
  • België
Nederland

Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Regie
Lien Willaert
Jan Verheyen
Cast
Marilou Mermans, Vic de Wachter, Gilda De Bal, Maarten Heijmans, Gert Winkelmans, Peter Thyssen, Anna Drijver, Louis Talpe, Kevin Van Doorslaer, Meral Polat, Maartje van de Wetering, Julian Ras, Lynn Van Royen, Maarten Ketels, Maïmouna Badjie, Zion Luts, Willem Herbots, Daan Creyghton, Sven De Ridder, Ella Van Remortel, Bert Apeldoorn.
Release
17.05.2023
Release NL
18.05.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Jan Verheyen, Lien Willaert | Scenario: Jan Verheyen, Lien Willaert | Cast: Anna Drijver (Eva Ruttenberg), Lynn Van Royen (Helen Devreese, Maarten Heijmans (Alex Pruijssers), Daan Creyghton (Julien Deridder), Gert Winckelmans (Claude Deridder), Louis Talpe (Theo Deridder), e.a. | Speelduur: 108 minuten | Jaar: 2023

De boeken van Nicci French zijn net vakkundig gebakken pizza's. Een lekker krokante maaltijd met een goeie topping. Geen verfijnde cuisine, maar lekker genoeg om zich prettig vast te hechten aan de smaakpapillen. Een prima hongerstiller om je één of twee dagen bij te blijven. Het is precies de kijkervaring van Het Geheugenspel. Een thriller die niet geheel toevallig is gebaseerd op het gelijknamige boek van het welbekende schrijversduo.

Het is 1997 als opstandige puber Nathalie tijdens een groots feest verdwijnt. Haar beste vriendin Eva heeft de vermissing nooit goed kunnen verwerken. Zij is zo goed mogelijk doorgegaan met leven en heeft een succesvolle carrière als architecte opgebouwd. Dan, jaren later, wordt Nathalies lichaam gevonden.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Het geheugenspel Nieuwsberichten