Smakelijke thriller die zich laat vergelijken met een vakkundig gebakken pizza.
play

6,4 details

  • Thriller
  • Nederland
  • België
Nederland

Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Regie
Lien Willaert
Jan Verheyen
Cast
Anna Drijver, Julian Ras, Maartje van de Wetering, Sven De Ridder, Maarten Heijmans, Louis Talpe, Meral Polat, Vic de Wachter, Lynn Van Royen, Gilda De Bal, Kevin Van Doorslaer, Peter Thyssen, Marilou Mermans, Gert Winkelmans, Maarten Ketels, Ella Van Remortel, Zion Luts, Maïmouna Badjie, Willem Herbots, Daan Creyghton, Bert Apeldoorn.
Release
17.05.2023
Release NL
18.05.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Jan Verheyen, Lien Willaert | Scenario: Jan Verheyen, Lien Willaert | Cast: Anna Drijver (Eva Ruttenberg), Lynn Van Royen (Helen Devreese, Maarten Heijmans (Alex Pruijssers), Daan Creyghton (Julien Deridder), Gert Winckelmans (Claude Deridder), Louis Talpe (Theo Deridder), e.a. | Speelduur: 108 minuten | Jaar: 2023

De boeken van Nicci French zijn net vakkundig gebakken pizza's. Een lekker krokante maaltijd met een goeie topping. Geen verfijnde cuisine, maar lekker genoeg om zich prettig vast te hechten aan de smaakpapillen. Een prima hongerstiller om je één of twee dagen bij te blijven. Het is precies de kijkervaring van Het Geheugenspel. Een thriller die niet geheel toevallig is gebaseerd op het gelijknamige boek van het welbekende schrijversduo.

Het is 1997 als opstandige puber Nathalie tijdens een groots feest verdwijnt. Haar beste vriendin Eva heeft de vermissing nooit goed kunnen verwerken. Zij is zo goed mogelijk doorgegaan met leven en heeft een succesvolle carrière als architecte opgebouwd. Dan, jaren later, wordt Nathalies lichaam gevonden.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Het geheugenspel

acties