Crawlspace

Crawlspace (2022)

Flauwe thriller in een kruipruimte met een verhaal dat veel vaker en beter is verteld.
play

4,5 details

  • 90 Min
  • Thriller
  • Verenigde Staten
90 Min Verenigde Staten

Familieman en loodgieter Robert is zojuist vader geworden van een pasgeborene. Zijn volgende klus is in een hut in het bos, waar hij een septic tank moet repareren. Net als elke andere dag waagt Robert zich in de kruipruimte. Zijn dag neemt een donkere wending als twee meedogenloze stropers langskomen om hun verstopte zak met geld op te eisen en iemand in de hut doden. Na de brute moord moet Robert snel beslissen of de kruipruimte zijn graf zal zijn of het strijdtoneel in zijn gevecht om te overleven.

Regie
L. Gustavo Cooper
Cast
Henry Thomas, Catherine Lough Haggquist, Joe Costa, C. Ernst Harth, Charles Jarman, Jennifer Robertson, Bradley Stryker, Olivia Dudley, Colin Decker, Fletcher Donovan, Justin Lacey, Andrei Kovski.
Release
31.03.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: L. Gustavo Cooper | Scenario: Jacob D. Wehrman | Cast: Henry Thomas (Robert Mitchell), Olivia Taylor Dudley (Carrie Mitchell), Bradley Stryker (Sterling), C. Ernst Hath (Dooley), Jennifer Robertson (Deputy Jordan Pacer), Joe Costa (Sheriff Higgon), e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2022

Kent u Henry Thomas nog, het superschattige kindsterretje uit E.T.? Hij leek toen al het hoogtepunt van zijn carrière te hebben beleefd. Niet dat hij stil heeft gezeten, volgens IMDb verscheen Thomas in zevenenzeventig series en (televisie)films, maar echt succesvol is hij ook niet meer geweest. Met Crawlspace, een flauwe thriller op Netflix, komt hij weer prominent in beeld. Op de filmposter is zijn naam duidelijk boven de titel gepositioneerd. En hij speelt de hoofdrol. Een poging tot een comeback?

Hij speelt Robert Mitchell, een loodgieter die kampt met financiële problemen. Kennelijk is hij zo'n vreselijke goeierd dat hij niet eens durft om klanten om geld te vragen. Vrouwlief Carrie zucht dat haar kerel eens voor zichzelf op moet komen. Dat moment zou wel eens sneller kunnen komen dan gedacht. Robert moet aan de slag bij een goeie vriend. Hij is net onder de kruipruimte van het huis gedoken als hij te maken krijgt met Sterling en Dooley, twee criminelen die speuren naar "hun" geld. Helaas ligt de buit in de kruipruimte. En heeft Robert het geld ontdekt.

videotrailers & clips