Little Shop of Horrors (1986)

A Singing Plant. A Daring Hero. A Sweet Girl. A Demented Dentist.

play

7,0 details

  • 94 Min
  • Musical
  • Komedie
  • Verenigde Staten
94 Min Verenigde Staten

De jonge bloemist Seymour Krelborn is een medewerker bij Mushniks Skid Row Florist Shop. Hij staat op het punt ontslagen te worden door Mr. Mushnik wanneer zijn collega Audrey er bij hem op aandringt een nieuwe mysterieuze plant op de markt te brengen waar hij mee aan het experimenteren is. Krelborn is heimelijk verliefd op Audrey en vernoemt de plant naar haar. Mushnik geeft Seymour een week om te bezien of de plant Audrey II zijn slechtlopende zaken kunnen verbeteren. De plant blijkt regelmatig in zang uit te barsten, maar er alleen wel een dieet van mensenbloed op na te houden en groeit hierop als kool.

Regie
Frank Oz
Cast
Bill Murray, Steve Martin, James Belushi, John Candy, Rick Moranis, Christopher Guest, Ellen Greene, Tichina Arnold, Vincent Gardenia, Tisha Campbell-Martin, Levi Stubbs, Stan Jones, Ed Wiley, Bertice Reading, Michelle Weeks.
Budget
$ 25.000.000
Opbrengst
$ 38.748.395
Release
19.12.1986

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Hanaatjuh

"...Deze film was wel oké..heel lang geleden dat ik hem heb gezien..hmm..kijk er naar uit!!:)..."

Jehl

"...Haha deez ga ik kijken. wij hadden hier 2 jaar geleden nog un musical op school mee gehouden...."

Little Shop of Horrors

acties