The Other Zoey

5,9 details

  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Zoey Miller is een superslimme studente. Ze is niet geïnteresseerd is in romantische liefde. Haar leven staat op zijn kop als Zach, de aanvoerder van het jongensvoetbalteam, geheugenverlies krijgt en Zoey voor zijn vriendin aanziet. In een poging dichter bij Zachs neef Miles te komen, een afgestudeerde student die dezelfde intellectuele interesses deelt als Zoey, gaat ze een weekend met zijn familie mee op skireis en doet zich voor als Zachs vriendin.

Regie
Sara Zandieh
Cast
Heather Graham, Josephine Langford, Andie MacDowell, Patrick Fabian, Drew Starkey, Archie Renaux, Amalia Yoo, Christie Lynn Smith, Olive Abercrombie, Maggie Thurmon, Jorge López, Mallori Johnson, Gabriella Saraivah, John Crow, Zachary Branch, Gabriel J. Perez, Elbert Kim, Tracie Frank.
Release
19.10.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Sara Zandieh | Scenario: Matthew Tabak | Cast: Josephine Langford (Zoey), Drew Starkey (Zach), Mallori Johnson (Elle), Olive Abercrombie (Avery), Andie McDowell (Connie), e.a. | Speelduur: 91 minuten | Jaar: 2023

Wat is dat toch met Hollywood en hun weergave van mensen met een uitzonderlijk hoge intelligentie? The Other Zoey gaat zelfs zo ver door het hoofdpersonage behoorlijk anti-liefde te laten zijn. Deze jonge meid heeft geen tijd voor mannen, ze is bezig met het ontwikkelen van een app. Maar kennelijk heeft ze elke dag wel twee uur de tijd om te zorgen dat haar make-up en kapsel feilloos zijn (en gelukkig is ze er ook nog eens "mee geboren"). Want dat is natuurlijk nodig voor de hoofdrol in een romantische film als deze.

Zoey gelooft niet in romantische liefde, maar juist als ze een jongen haar mening hoort delen raakt ze in hem geïnteresseerd. Ondertussen stoot een voetballer op haar school zijn hoofd in een ongeluk en gaat haar daardoor aanzien voor zijn eigen vriendin. Zoey ziet hem helemaal niet zitten en wil het misverstand graag ophelderen. Maar als blijkt dat de jongen die ze leuk vindt de neef van de voetballer is, gaat ze er toch in mee en sluit aan bij hun skivakantie om hem te kunnen versieren.

videotrailers & clips