Old Dads

Old Dads (2023)

Deze komedie wil graag de middenweg tussen bot en woke bewandelen, maar geeft uiteindelijk toch eenzijdig de schuld aan woke.
play

5,1 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Jack en zijn twee beste vrienden worden op latere leeftijd vader. Ze besluiten daaropvolgend hun bedrijf te verkopen. De koper blijkt een millenial te zijn. Het drietal merkt weldra dat ze uit de pas lopen terwijl ze worstelen om door een veranderende wereld van cultuur, carrière en vaderschap te navigeren.

Regie
Bill Burr
Cast
Rachael Harris, Bobby Cannavale, Katie Aselton, C. Thomas Howell, Katrina Bowden, Jackie Tohn, Bokeem Woodbine, Bill Burr, Natasha Leggero, Josh Brener, Rory Scovel, Miles Robbins, Abbie Cobb, Reign Edwards, Cody Renee Cameron, Justene Alpert, Cameron Kelly, Steph Tolev.
Release
20.10.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Bill Burr | Scenario: Ben Tishler, Bill Burr | Cast: Bill Burr (Jack), Bobby Cannavale (Connor), Bokeem Woodbine (Mike), Katie Aselton (Leah), Rachael Harris (Dr. Lois Schmieckel-Turner), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2023

To Be or Not to Be is een meesterlijke komedie uit 1942 die humor stopt in Jodenvervolging. Een gewaagd onderwerp en een groot risico, maar hij is zo goed geschreven en geregisseerd dat het slaagt. Nu hoeft elke komedie helemaal niet van dat niveau te zijn, maar de afgelopen twintig jaar is er een vreemde nieuwe norm ontstaan: harddrugsgebruik is humor. Ondanks dat het totaal geen grap is, moet het snuiven van een lijntje kennelijk geaccepteerd worden als een grol. Old Dads is een film die zich een uur lang niet verlaagd tot zo'n lui niveau, maar daarna is de inspiratie op.

Jack werd pas op late leeftijd een vader en bevindt zich daarom tussen jongere ouders met hedendaagse omgangsnormen. Laat Jack nou heetgebakerd zijn en botsen met die volgens hem overgevoelige cultuur. Het bedrijf dat hij samen met zijn twee vrienden heeft opgericht is verkocht, maar dan onder de voorwaarde dat de drie nog wel een functie hebben. Ook hun nieuwe baas is meer woke dan Jack kan verdragen en zijn kort lontje gaat hem een hoop kosten.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Old Dads Nieuwsberichten