Catering Christmas
Een beter cadeautje tussen andere kersttroep, maar het hart zit niet op de juiste plek.
play

5,7 details

  • 86 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
86 Min Verenigde Staten

Een beginnende cateraar, Molly Frost, wordt door Jean Harrison, de perfectionistische directeur van de befaamde Harrison Foundation, ingehuurd om het jaarlijkse kerstgala te verzorgen. De zaken worden ingewikkeld wanneer Molly valt voor Jeans neef, de 30-jarige Carson, een reisfotograaf die geen zin heeft om de stichting van de familie over te nemen... Dat verandert echter wanneer zijn tante hem de taak toewijst ervoor te zorgen dat het cateringsdiner perfect verloopt.

Regie
T.W. Peacocke
Cast
Merritt Patterson, Michael Hanrahan, Rosemary Dunsmore, Melanie Leishman, Michael Copeman, Daniel Lissing, Donno Mitoma, Lily Gao, Christopher Hayes, Nadine Whiteman, R Austin Ball, Gairey Richardson, Matthew Maverick Michon, Jordyn Gillis.
Release
29.10.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: T.W. Peacocke | Scenario: Cara J. Russell | Cast: Merritt Patterson (Molly Frost), Daniel Lissing (Carson Harrison), Rosemary Dunsmore (Jean Harrison), Michael Hanrahan (Robert), Melanie Leishman (Christina), e.a. | Speelduur: 86 minuten | Jaar: 2022

De meeste verhalen hebben een onderliggende boodschap. Moby Dick gaat dan wel over een walvis, maar de jacht daarop staat eigenlijk symbool voor het obsessief achtervolgen van iets onbereikbaars. Maar, soms is er ook een andere verborgen agenda. Neem Catering Christmas, een tv-film die werd gemaakt door Great American Channels, een uiterst conservatieve zender. Zij willen graag dat je je het volgende beseft: rijke mensen zijn heel aardig en ontzettend belangrijk voor de samenleving.

Molly's cateringbedrijf loopt redelijk, maar de grote opdrachten gaan altijd naar haar concurrent. Totdat ze wordt benaderd door Jean Harrison, een rijke dame die heel wat voor de plaatselijke gemeenschap heeft gedaan en een veelbelovende opdrachtgever is. Jean is de tante van Carson, die haar jaarlijks kerstevenement altijd bijwoont, en dit jaar geeft ze hem de leiding. Carson valt voor Molly en zorgt dat zij de klus krijgt. Maar uiteindelijk blijkt zij degene te zijn die hem aan een betere baan zal helpen.

videotrailers & clips