A Vampire in the Family
Een pretentieloze komedie die slalomt tussen flauw en vermakelijk, waarin een zwager een vampier blijkt.
play

3,9 details

  • 89 Min
  • Komedie
  • Brazilië
89 Min Brazilië

Fernandinho is een laffe familieman, voormalig voetballer en tegenwoordig podcastcommentator. Hij wordt op zekere dag verrast door het bezoek van zijn lastige zwager Gregorio. Hij ontdekt dat hij lui is en letterlijk een bloedzuiger - een vampier, die de wereld wil veroveren. Nu moet hij al zijn moed bijeenrapen om de situatie te redden.

Alt titel
Meu Cunhado é um Vampiro
Regie
Ale McHaddo
Cast
Monique Alfradique, Leandro Hassum, Romulo Arantes Neto, Edson Celulari, Mel Maia, Renata Bras, Maria Flor Franco, Caio Mendonça, Eliezer Motta, Antônio Fragoso.
Release
24.12.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Ale McHaddo| Scenario: Paulo Cursino, Sergio Martorelli, Ale McHaddo | Cast: Leandro Hassum (Fernandinho), Romulo Arantes Neto (Greg), Monique Alfradique (Vanessa), Renata Brass (Michelle), Caio Mendonça (Ameba), Mel Maia (Carol), e.a. | Speelduur: 89 minuten | Jaar: 2023

Vampiers beperken hun aanwezigheid al lang niet meer tot klassieke horrorfilms, maar zijn daarnaast graag geziene gasten in tienerromances, documentaires, animatiefilms en musicals. Ook komedie past de bloedzuigers goed. Leslie Nielsen, Johnny Depp, Nicholas Cage en Taika Waititi speelden allemaal een wezen van de nacht dat niet op het angstcentrum werkt, maar op de lachspieren. De Braziliaanse film Meu Cunhado é um Vampiro (mijn zwager is een vampier) poogt hetzelfde te doen.

Fernandinho is een voormalig profvoetballer wiens grootste prestatie het was ooit voor volledig open goal te missen. Het jaar daarop speelde hij bij een andere club. Hij neemt nu podcasts op in een garagestudio en hangt verder veel thuis rond om zijn dochters en beeldschone jonge vrouw te irriteren. Op een avond staat Fernandinho's zwager Greg voor de deur, nadat hij vijf jaar uit het zicht was verdwenen. Het irritant luie familielid wil wel komen logeren.

videotrailers & clips