Gangnam Zombie
Deze actiefilm lijkt nog meer hersendood dan de zombies die erin rondlopen.
play

3,3 details

  • 81 Min
  • Horror
  • Zuid-Korea
81 Min Zuid-Korea

Burgers van het chique Gangnam in Seoul beginnen ongebruikelijke en angstaanjagende symptomen te ervaren, veranderen in onmenselijke wezens, waardoor slechts een paar overlevenden de mogelijkheid hebben om er levend uit te komen.

Regie
Soo Sung Lee
Cast
Ji Il-joo, Park Ji-yeon, Kyoung-Hoon Jo, Choi Min, Tu-in Tak, Jung Yi-joo, Yoon Joon-Ho.
Release
05.01.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Soo-sung Lee | Scenario: Seung-ho Choi | Cast: Il-joo Ji (Hyeon-seok), Park Ji-yeon (Min-jeong), Kyoung-hoon Jo (Wang-yi), Seong-min Choi (Tae-soo), Tu-in Tak (Dae-yeong), e.a. | Speelduur: 81 minuten | Jaar: 2023

Er zijn verschillende gradaties van slechte films. Sommige films zijn slecht maar hebben nog enkele leuke elementen. Andere films steken gewoonweg niet goed in elkaar en zijn niet vermakelijk. Een niveautje daaronder bevinden zich de films die zó slecht zijn dat het weer leuk is om ze te bekijken, zoals The Room of Sharknado. Daaronder ligt echter een niveau van films die zo slecht zijn dat ze vrijwel onbekijkbaar worden. Het type film dat gemaakt lijkt zonder enige kennis van de basisprincipes van het medium. Gangnam Zombie is zo'n film.

Deze Zuid-Koreaanse productie begint met de uitbraak van het coronavirus, maar dan een tikkeltje erger. Het virus gaat in deze film gepaard met een heuse zombie-uitbraak. De beginperiode hiervan wordt gevolgd vanuit een groot kantoorgebouw. Hyeon-seok werkt daar voor een youtuber die af en toe net wat te vriendelijk is richting zijn vrouwelijke collega Min-jeong. Wie zij verder zijn, wat ze doen of wat voor persoonlijkheid ze hebben vertelt de film niet.

videotrailers & clips