Tre di troppo

Tre di troppo (2023)

Deze Italiaanse komedie heeft een te emotioneel beladen basis om erom te kunnen lachen.
play

5,1 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Italië
90 Min Italië

Marco en Giulia zijn een echtpaar dat geen kinderen wil. Op een dag heeft het lot echter een verrassing voor ze. Het koppel wordt wakker in een totaal veranderd huis, waar drie mysterieuze kinderen wonen van respectievelijk zes, negen en tien jaar oud die hen ?papa? en ?mama? noemen. Er vanaf komen en terugkeren naar het gelukkige

Regie
Fabio De Luigi
Cast
Barbara Chichiarelli, Marina Rocco, Fabio De Luigi, Virginia Raffaele, Fabio Balsamo, Greta Santi, Beatrice Stella, Marco Colao, Beatrice Buticchi, Donato Altomare, Francesco Javier Quezada, Martina Cavazzana, Valerio Marzi.
Release
01.01.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Fabio De Luigi | Scenario: Michele Abatantuono, Lara Prando, Fabio De Luigi | Cast: Virginia Raffaele (Giulia), Fabio De Luigi (Marco), Valerio Marzi (Simeone), Greta Santi (Sofia), Francesco Javier Quezada (Max), e.a. | Speelduur: 103 minuten | Jaar: 2023

In Zuid-Korea biedt de overheid inmiddels geld aan mensen om kinderen te krijgen, omdat huidige stellen daar massaal kinderloos blijven. Dat is best verstandig van die stellen, want ze snappen dat ze niet in een ideaal land wonen om een kind in te laten opgroeien. De serie Squid Game is immers niet nergens op gebaseerd. Je kunt dit betrekken op de gehele wereld: het zou de planeet goed doen om als mensheid te stoppen met voortplanten als een stel ongecontroleerde konijnen, maar de maatschappij blijft iedereen wijsmaken dat ouderschap het beste is dat een mens kan overkomen.

Giulia en Marco zijn al jarenlang een dolgelukkig koppel, in vijftien jaar niet eens ruzie gehad. Hun vrienden lijken diep ongelukkig, wat begon toen ze kinderen kregen. Wanneer een vriendin van het koppel het beu is, spreekt ze een vloek uit over Giulia en Marco. De volgende dag ontwaken de twee in een nieuwe wereld, eentje waarin ze al jaren ouders zijn van drie kinderen.

videotrailers & clips