Find Me Falling

5,5 details

  • Komedie
  • Muziek
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Na een geflopt album en een dalende populariteit van zijn grootste hit besluit de ouder wordende rockster John Allman een pauze in te lassen om zijn carrière weer op te pakken. Hij verhuist naar een afgelegen huis op een klif op het idyllische eiland Cyprus in de Middellandse Zee. John's droom om niet op te vallen ontspoort wanneer hij regelmatig wordt geconfronteerd met wanhopige zielen en later voor nog gecompliceerdere verrassingen komt te staan wanneer een oude vlam weer oplaait.

Regie
Stelana Kliris
Cast
Harry Connick Jr., Agni Scott, Ali Fumiko Whitney, Tony Demetriou, Angeliki Filipidou, Lea Maleni, Athina Roditou, Clarence Smith, Yiola Klitou, Effie Charalambous, Andreas Phylactou, Antonis Katsaris, Giannis Karaoulis, Markos Ioulios Drousiotis, Alexia Paraskeva, Elena Christophi, Vasilis Mihail, Christodoulos Martas.
Release
19.07.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Stelana Kliris | Scenario: Stelana Kliris | Cast: Harry Connick Jr. (John), Agni Scott (Sia), Ali Fumiko Whitney (Melina), Lea Maleni (Koula), Tomy Demetriou (Manoli), e.a. | Speelduur: 93 minuten | Jaar: 2024

Tenzij het een nadrukkelijk hoofdthema is, kan je met gemak stellen dat toeval niet bestaat in fictie. Personages doen uitlatingen die later in een verhaal terugkomen, voorwerpen of gebeurtenissen worden later relevant en helpen allemaal mee tot een mooi afgerond verhaal. Een bewijs voor deze stelling wordt op ontegenzeggelijke wijze geleverd in de romantische eilandfilm Find Me Falling van de Zuid-Afrikaans-Cypriotische regisseur Stelena Kliris. Een perfect tussendoortje voor de zeldzame zwoele avonden die deze zomer tot nu toe rijk is.

Oude rocker John Allmann heeft na een mislukte comeback zijn gitaar aan de wilgen gehangen en zijn luxe rock-'n'-roll-leventje in New York verruild voor een eenzame hut aan de kust in het Griekse deel van Cyprus. Wat de makelaar John niet heeft verteld is dat de klif voor zijn huis een populaire plek is voor wanhopige zielen om een einde aan hun leven te maken. Er zit dan ook weinig op dan een flink hek timmeren om te voorkomen dat depressievelingen zich van het leven beroven. Jaren geleden bracht John al eens een bezoek aan het eiland en heeft hij bij een aantal bewoners van het nabijgelegen dorp een onvergetelijke indruk achter gelaten.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Find Me Falling Nieuwsberichten