4,2 details

  • Komedie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Elizabeth is een televisiester met een eigen wekelijkse show over koken, huwelijk en huiselijkheid. Wanneer haar baas haar vraagt een nationale bekendheid tijdens de kerstvakantie gastvrij te ontvangen, moet zij snel een hoop regelen. Ze kan namelijk niet koken en heeft geen familie. Om niet door de mand te vallen, moet zij snel op zoek naar familieleden en een landhuisje. Daarnaast moet zij als klap op de vuurpijl ook nog eens een heerlijk kerstdiner bereiden. Met wat vernuft en hulp van vrienden lukt het haar om de schijn op te houden. Er wacht haar echter een verrassing, die zij niet had voorzien

Regie
Arnold Schwarzenegger
Cast
Kris Kristofferson, Tony Curtis, Richard Roundtree, Dyan Cannon, Sonny Carl Davis, Jimmy Workman, Wendle Josepher, David Arnott, Kelly Cinnante, Jenee Bandler, Judy Forrester, Toni Attell, Vivian Bonnell, Bob Braun, Gene Lythgow.
Release
13.04.1992

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Christmas in Connecticut

acties