True Romance (1993)

Not since Bonnie and Clyde have two people been so good at being bad.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (3)

Dariogg

Avatar

Ik zelf vind het een van de betere films van de hand van Quinten Tarantino, de hele opzet van begin tot einde is meravigliosa, en heb de film nu zeker al een keer of 30 gekeken, en er zullen er zeker nog 30x volgen, wat wel jammer is dat, je Val Kilmer helemaal niet in beeld zag, maar achteraf bleek dat toch het korte rolletje te zijn als Elvis, op het moment dat Charlie voor de spiegel staat....

Buiten dat een heerlijke wegkijker, met een prachtige soundtrack en een topcast......

Dariogg

AngelEyes

Avatar

Niet beter of slechter dan ander Tarantino-verwant werk, in fact: meer van hetzelfde. Voor een verstand-op-nul film is dat ook helemaal niet erg. Er zitten genoeg komische en geweldadige scènes in om hem een keertje (of twee) te bekijken. Persoonlijke favorieten zijn de cocaïne-in-auto scène en de scène over Vietnamfilms (Coming Home In A Bodybag :E).
Een keur aan sterren maakt zijn/haar opwachting, maar helaas hebben net de twee minsten de hoofdrollen toebedeeld gekregen. Zoals gezegd: amusante film, niks meer of minder.
[rating 3.5]

jacq

Avatar

Ja topfilm. Met een heleboel memorabele scenes, zoals idd. Dennis Hopper die de draak steekt met "Siscilianen", "eggplant", en de scene die te boek staat "als de scene waar een vrouw het hardste pak slaag krijgt", op zich erg, maar zoals Arquette haar vinger opsteekt en haar belager uitlacht vind ik enorm komisch. Ook als ze zegt "coke"??? No, but there is a pepsi machine down the hall ( of iets van dien aard, weet niet de preciese woorden), vond ik enorm goed gevonden.
KIJKEN DUS!!!!!