White Nights (1985)

5,6 details

  • 136 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
136 Min Verenigde Staten

De Russische danser Nikolai Rodchenko woont al jaren in de V.S. Hij is op tournee, en wanneer hij op weg is naar Japan, moet zijn vliegtuig een noodlanding maken in Rusland. Nikolai vreest dat hij het land niet meer uitkomt. De Sovjets nemen hem niet gevangen, maar hopen hem te kunnen overtuigen in zijn vaderland te blijven. Dat zou immers een fenomenale propagandastunt zijn. Ze brengen hem daarom in contact met de Amerikaanse tapdancer Raymond, die de V.S. de rug heeft toegekeerd, vanwege het racisme daar. Ondanks dat ze politiek gezien haaks tegenover elkaar staan, vinden Raymond en Nikolai elkaar - in hun dans

Regie
Taylor Hackford
Cast
Helen Mirren, Isabella Rossellini, John Glover, Shane Rimmer, William Hootkins, Gregory Hines, Jerzy Skolimowski, Geraldine Page, Mikhail Baryshnikov, Stefan Gryff, Ian Liston, David Savile, Florence Faure, Hilary Drake, Benny Young.
Opbrengst
$ 42.160.849
Release
22.11.1985

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

White Nights

acties