H-E Double Hockey Sticks (1999)

Dave plays for goals. Griff plays for souls.

6,5 details

  • Komedie
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
  • Canada
Verenigde Staten

Ms. Beezlebub runt een school om demon te worden en ze besluit dat het voor een van de studenten, Grifflekin, tijd is voor zijn eerste opdracht. Dave is een aankomend hockeytalent, wiens team er klaar voor is om de Stanley Cup te winnen. Het is Grifflekins taak om de ziel van Dave af te nemen. Wanneer hij echter Dave leert kennen, is hij er niet meer zo zeker van dat hij hem wil verraden.

Regie
Randall Miller
Cast
Gabrielle Union, Tyler Labine, Ty Olsson, Kim Greist, Rhea Perlman, Kevin McNulty, Matthew Lawrence, Colin Murdock, Dan Joffre, Richard Ian Cox, Brent Stait, Keith Dallas, Tara Spencer-Nairn, Donald Adams, Kett Turton, Will Friedle, Shawn Pyfrom, Stacy Fair, Dave Anderson, Rob deLeeuw, Clay St. Thomas, Jeffrey Lampert, Luc Robitaille, Donald Adams, Kasper Michaels, Chris Wilding, Brad Nessler, Paul Kariya, Terri Ladd.
Release
03.10.1999

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

H-E Double Hockey Sticks

acties