The World According to Garp (1982)

Robin Williams is Garp. He's got a funny way of looking at life.

Reviews (3)

Busey

Avatar

Dit is een prachtige film waar ik al jaren naar op zoek ben!
Eindelijk kan ik em tapen!

Al dat gezeik over deze film snap ik niet.
Het is een specifiek genre en als je daar niet van houdt moet je em gewoon niet kijken, dan heb je ook niks te zeiken.
Maar als je wel van deze soort films houdt heb je een prachtfilm gezien.

Williams is zowieso een geniale acteur, en ook al wastie hier nog wat jonger, ook deze film weet hij te maken. (En anders wel zijn halfnecrofile moeder)

LekkerDoen

Avatar

Ik heb hem voor een deel gezien. :| en daaruit bleek dat ik de vorige keer ook al een deel had gezien. :r

Wat een afschuwelijke film. :E Ik kan niet anders zeggen.

Een moeder die met een hoertje een coffeeshop binnenstapt om met haar een babbeltje te maken. Om te vragen hoe zij tegen haar klanten en haar zoon aankijkt. Het omgekeerde vraagt ze aan haar zoon. Pfff moet dat nou zoveel voorstellen?? das toch allemaal heel normaal.

Dat goedkope verhaaltje dat hij heeft geschreven over die zielige man met z'n magische handschoenen. Lachwekkend zo simpel. Een travestiet als buurman

Hij koopt met z'n vrouw/vriendin een huis waar net een vliegtuig invliegt omdat de kans op nog iets negatiefs dan belachelijk klein is geworden.

Met andere woorden. Het is een saai onsamenhangend verhaal over een logisch persoon. Waarschijnlijk erg leuk voor vastgeroeste mensen, maar iedereen die een beetje open-minded is zal hier snel z'n hoofd van afwenden.

LekkerDoen

Avatar

Mijn vriendin vindt deze film geniaal.
Volgens mij heb ik hem ook moeten zien :? Heb ik hem nou gezien? Heb ik hem nou niet gezien? Geen idee! Wellicht heb ik hem afgezet. Hoe dan ook, mijn vriendin kennende is dit een film met diepgaande mooie emoties. Geen simpel bouquetreeksje, maar psychologisch goed in elkaar zittend verhaal. Hoe mooier zij films vindt, des te minder komt er in voor en des te meer wordt er aandacht besteed aan de kleine dingen. Saai dus :E