LekkerDoen Avatar

LekkerDoen

Laatste reviews

Blast from the Past(1999)

"...[rating 3] Leuk. schattig. Alleen de uitwerking blijft steken, horten, stoten, haken. Maar ut idee is leuk. Brendan fraser vind ik zelf toch niet..."

The World According to Garp(1982)

"...Ik heb hem voor een deel gezien. :| en daaruit bleek dat ik de vorige keer ook al een deel had gezien. :r Wat een afschuwelijke film. :E Ik kan..."

Payback(1999)

"...Deze film gaat totaal niet over wraak. :E Deze film gaat over respect en eerlijkheid. :W Het is een extreem harde, koele, koude film (ook mooi..."

The World According to Garp(1982)

"...Mijn vriendin vindt deze film geniaal. Volgens mij heb ik hem ook moeten zien :? Heb ik hem nou gezien? Heb ik hem nou niet gezien? Geen idee!..."

Blade(1998)

"...Zelfde diepgang als 1 aflevering van de strip. Jammer, want ze hadden prachtige emoties/gevoelens/personages/verhaallijnen er aan toe kunnen voegen...."

Laatste reacties

"...[quote=Metsada]mwah en dan is het nog natuurlijk erg overdreven... Het hoeft echter niet geleidelijk te gebeuren. vb. De afgelopen 30 jaar is gemiddeld de temp met 1 graad gestegen in Nederland. Het vreemde alleen is, is dat er eigenlijk in 1989 (a......"
The Day After Tomorrow
"...[b]Geweldig![/b] oke... soms een beetje traag, maar Billy Crystal speelt zo leuk. De Niro doet een verplicht nummertje en verdient soms wel een glimlach. [rating 3.5]..."
Analyze This
"...Bringing out the dead.. is een kutfilm... :-) sorry voor het taalgebruik. Hij is vaag, raar en raar ;) Leaving Las Vegas is een topfilm die je absoluut moet zien! Twee totaal verschillende films. Ohw en Crocodile Dundee is in dit deel......"
Crocodile Dundee in Los Angeles
"...Vermakelijke film die laat zien hoe de politiek eigenlijk in elkaar zit. Dat betekent dus veel corruptie, veel vriendjespolitiek. Mocht je je afvragen hoe onze politiek in elkaar zit... kijken!! :E [rating 2.5]..."
The Distinguished Gentleman
"...Deze film heb ik nooit zo geweldig gevonden. Wel een typisch jaren 80 gevoel bij deze film. [rating 2.5]..."
Big

laatste ratings

LekkerDoen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

LekkerDoen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.