LekkerDoen Avatar

LekkerDoen

Laatste reviews

Blast from the Past(1999)

"...[rating 3] Leuk. schattig. Alleen de uitwerking blijft steken, horten, stoten, haken. Maar ut idee is leuk. Brendan fraser vind ik zelf toch niet..."

The World According to Garp(1982)

"...Ik heb hem voor een deel gezien. :| en daaruit bleek dat ik de vorige keer ook al een deel had gezien. :r Wat een afschuwelijke film. :E Ik kan..."

Payback(1999)

"...Deze film gaat totaal niet over wraak. :E Deze film gaat over respect en eerlijkheid. :W Het is een extreem harde, koele, koude film (ook mooi..."

The World According to Garp(1982)

"...Mijn vriendin vindt deze film geniaal. Volgens mij heb ik hem ook moeten zien :? Heb ik hem nou gezien? Heb ik hem nou niet gezien? Geen idee!..."

Blade(1998)

"...Zelfde diepgang als 1 aflevering van de strip. Jammer, want ze hadden prachtige emoties/gevoelens/personages/verhaallijnen er aan toe kunnen voegen...."

Laatste reacties

"...Die trailer van sharktale (heet die nieuwe film van ze zo?) vond ik zeeeer slecht. God wat zag dat eruit als een goedkope ripoff van dat nemo gebeuren. Ik kan me niet voorstellen dat dreamworks iets "slechts" maakt, maar de trailer doet anders vermoe......"
Shrek 2
"...[quote=Metsada]mwah en dan is het nog natuurlijk erg overdreven... Het hoeft echter niet geleidelijk te gebeuren. vb. De afgelopen 30 jaar is gemiddeld de temp met 1 graad gestegen in Nederland. Het vreemde alleen is, is dat er eigenlijk in 1989 (a......"
The Day After Tomorrow
"...Een uitstekende film met een onbevredigend einde. Voor mij net zo onbevredigend als se7en (schrijf je dat zo?), maar voor anderen daardoor wellicht een klassieker :| [rating 3.5]..."
Matchstick Men
"...Eén woord volstaat: SAAI. Een verhaaltje voor een half uur wordt uitgerekt en uitgerekt en uitgerekt. Daarbij is het nog eens slecht gesneden, waardoor het een vrij wanordelijk geheel wordt. Jammer, want de bijbel staat vol goede verhalen met die......"
The Passion of the Christ
"...>:) Ik zorg gewoon dat ik alleen de recensies lees van mensen die mijn smaak delen :Y Ik deel de mening van de massa namelijk niet. :N..."
Starsky & Hutch

laatste ratings

LekkerDoen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

LekkerDoen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.