LekkerDoen Avatar

LekkerDoen

reacties

  • [quote=Metsada]mwah en dan is het nog natuurlijk erg overdreven... Het hoeft echter niet geleidelijk te gebeuren. vb. De afgelopen 30 jaar is gemiddeld de temp met 1 graad gestegen in Nederland. Het vreemde alleen is, is dat er eigenlijk in 1989 (als ik me niet vergis) een sprong is gemaakt van 1 graad, en sindsdien is het gewoon 1 graad warmer gemiddeld. De warmste jaren van de vorige eeuw zijn bijna alleen maar jaren uit de jaren negentig. Op wereldwijd niveau is er een soortgelijke trend zichtbaar, ook is er sprake van een toename van extremen, meer neerslag, meer stormen etc. Persoonlijk denk ik dat iedereen aan het gissen is van wat er nou precies kan gebeuren. Een wetenschapper zal daarom niet voor het meest extreme scenario kiezen, omdat dat het meest onwaarschijnlijk is (puur op basis van kansverwachting, zie artikel KNMI), maar in werkelijkheid kunnen zij ook niet met zekerheid zeggen wat er nou precies gaat veranderen. Dit komt doordat het klimaat een onherleidbaar complex systeem is, als er een factor wegvalt, beinvloed dat weer 1000 andere factoren en processen, en die beinvloeden elkaar onderling ook weer. Uiteindelijk verwacht ik zelf dat de natuur zichzelf op een nieuw evenwicht probeert in te stellen. Het houd hierbij echter geen rekening met onze dijkhoogtes natuurlijk, maar wie weet worden we inderdaad getrakteerd op superstormen en tornado's en ijskappen :)[/quote] Ehm... volgens de [b]echte[/b] kenners, die ook bij discovery en soortgelijke programma's gaat zo'n verschuiving in klimaat niet geleidelijk. Als het nog een paar graden warmer wordt, schijnt dit de poolkappen in zoverre te laten smelten dat dit koude water direct in die stroom terecht komt die door de oceanen stroomt. Dit schijnt vreselijke gevolgen te hebben voor ons milieu. Vorige ijstijden schijnen ook onwijs snel te hebben plaatsgevonden. Ik heb de film nog niet gezien, maar kan me voorstellen dat het daar lichtelijk wordt overdreven zodat het niet een jaar duurt, maar slechts een dag. Hoe kerrs? Sorry... Ik bedoel te zeggen, wat maakt het uit. Je weet van tevoren dat dit qua verhaal een mindere film is, je gaat voor de effecten. Vanavond zal ik voor me zelf kunnen bepalen of effecten alleen, genoeg zijn om een film te kunnen dragen. :) Ik zal wel zien.

    als reactie op de film The Day After Tomorrow

  • [b]Geweldig![/b] oke... soms een beetje traag, maar Billy Crystal speelt zo leuk. De Niro doet een verplicht nummertje en verdient soms wel een glimlach. [rating 3.5]

    als reactie op de film Analyze This

  • Bringing out the dead.. is een kutfilm... :-) sorry voor het taalgebruik. Hij is vaag, raar en raar ;) Leaving Las Vegas is een topfilm die je absoluut moet zien! Twee totaal verschillende films. Ohw en Crocodile Dundee is in dit deel iets meer overdreven, maar er zitten wel leuke stukjes in. [rating 2.5]

    als reactie op de film Crocodile Dundee in Los Angeles

  • Vermakelijke film die laat zien hoe de politiek eigenlijk in elkaar zit. Dat betekent dus veel corruptie, veel vriendjespolitiek. Mocht je je afvragen hoe onze politiek in elkaar zit... kijken!! :E [rating 2.5]

    als reactie op de film The Distinguished Gentleman

  • Deze film heb ik nooit zo geweldig gevonden. Wel een typisch jaren 80 gevoel bij deze film. [rating 2.5]

    als reactie op de film Big

  • Geweldig idee. Geweldig eerste uur van de film, maar daarna wordt het wat minder. [rating 3.5]

    als reactie op de film Sphere

  • Hij is grappig. Het idee is leuk. Maar waarom zit het laatste uur aan deze film? :E Het begin is het leukst. Als je hem zat begint te worden... zet gerust over, want het wordt niet beter.

    als reactie op de film Michael

  • Vreselijke film [rating 2] Het verhaal is wel in orde, maar het gaat zo traaaag.

    als reactie op de film Cop Land

  • :W YES :W [b]woehoeee[/b] T+) TOP T+) een klassieker... en zonder reclame!!

    als reactie op de film TRON

  • [quote]Zo zie je maar weer : we zijn niet allemaal hetzelfde:B[/quote] :9 jammergenoeg niet :9 ;)

    als reactie op de film The World According to Garp

  • Oja Edward Norton speelt [b]geweldig[/b] :E Een betere acteur dan ik ooit had kunnen denken. Omdat hij altijd 1 soort rol speelde... je weet wel.. de loser. Maar hij kan duidelijk meer aan.

    als reactie op de film American History X

  • Oeh oeh oeh (geen oerwoudgeluiden... tis gewoon de spanning....) :E Dit is volgens mij deel 3 en [b] die [/b] heb ik nog nooit gezien. Het eerste deel was en blijft natuurlijk geweldig. (ja het waren intelligente apen.. ja ze spraken engels... maar het ging om het idee) Ik heb heel erg benieuwd naar dit deel, al is het misschien veel van hetzelfde??

    als reactie op de film Escape from the Planet of the Apes

  • Afschuwelijke film :E Slecht acteerwerk, slecht camerawerk, hij "loopt" niet lekker. Ik zou het zelf bij het spel houden... zelfs na al die jaren blijft dat beter te pruimen dan dit gedrocht. (al vind ik streetfighter 1 uit de speelhallen nog altijd het ultieme vechtspel :Y ) Oja nog een reeting [rating 2]

    als reactie op de film Mortal Kombat

  • Dit is echt een [b]geweldig mooie film[/b] [rating 4.5] Intellectueel en psychologisch gezien fantastisch uitgewerkte film. [spoiler] gelukkig met een happy end [/spoiler] Speelt beter en mooier met vooroordelen dan american history en op subtielere wijze. Geweldig acteerwerk van de hoofdrolspelers. Een drama zoals het hoort te zijn, zonder goedkope liefdesspelletjes. Verwacht alleen geen actie :E

    als reactie op de film Finding Forrester

  • Gaap [b]saai[/b] Het idee blijft natuurlijk leuk. Maar het is niet hard genoeg, niet snijdend, niet extreem genoeg. Dus niet diepgaand... maar leuk voor de simpele moralist onder ons, om eens te kijken naar dat "tuig". :)

    als reactie op de film American History X

  • Een klassieker. [rating 4.5] Absoluut het beste deel van de.... 4? Het is dat die krengen tandjes hebben, anders zou iedereen er wel eentje als huisdier willen. >:)

    als reactie op de film Critters

  • Onze meest bekende van favoriete porno actrice. :W T+) :W

    als reactie op de film Barb Wire

  • [quote]Dus mijn redenering van vandaag is: Als je hier niet van houdt, ben je geen Spielberg liefhebber. En als je niet van Spielberg houdt, dan heb je toch serieus iets gemist op het gebied van film.[/quote] Spielberg is heilig?? :E haha. De man heeft enkele films op zijn unieke wijze gemaakt die wel degelijk geweldig zijn. DIT is er echter niet eentje van. Enne... ik ga je een geheimpje verklappen... ik vind nog een aantal van z'n films slecht. :E Hij heeft volgens mij nog nooit een film met een intelligent script gemaakt. Dit is niet erg als de beelden mooi zijn en je meeleeft met iemands emoties. Eerlijk is eerlijk, films van Spielberg zien er gewoon altijd geweldig uit. Dan blijft tenslotte alleen de belevenis nog over om er een top of flop van te maken. In deze film gebeurt te weinig om met het personage mee te leven. Je leeft verplicht naar het "grote" moment toe, omdat er niets anders is om naar uit te kijken. Als het er dan eenmaal is zonder verrassingen, word je overspoeld door cinematografische pracht en praal. Wachten, wachten, wachten tot het leuke stukje. Er zullen toch echt iets meer menselijke emoties in verwerkt moeten worden om er een toppertje van te maken. Het had meer kunnen zijn dan het is, want in cult klassiekers gebeurt ook zo weinig maar dan had er iets intelligents in moeten zitten. Ben je een Spielberg liefhebber, dan is het zeker een aanrader. Ben je een huidige generatie filmliefhebber dan is deze gedateerd en weinig boeiend, maar wel zacht aan de ogen. >:)

    als reactie op de film Close Encounters of the Third Kind

  • [quote]HAHA [spoiler]Je zou maar sperma aan je oor hebben hangen en dan ook nog eens dat je vriendin dat in haar haar doet. [/spoiler]Zekersteweten een topfilm! :W[/quote] ja tuurlijk...... vertel anders gewoon alle leuke dingen maar, dan hoeven we helemaal niet meer te kijken. >:)

    als reactie op de film There's Something About Mary

  • Beethoven kennende zal die wel "ja" hebben gezegd toen iemand hem vroeg of het eroica heette. Dat doen vele slechthorenden >:) Als je niet weet wat iemand zegt... zeg dan gewoon "ja".

    als reactie op de film Eroica

  • LOL politieagenten.

    als reactie op de film It Takes Two

  • Moet ut een meisje worden dan? >:)

    als reactie op de film The Land Before Time II: The Great Valley Adventure

  • Ohw dan heb ik er nog geen mening over. >:) :r

    als reactie op de film K-9: P.I.

  • Dinos van verschillende klassen, groepen, leeftijden, geloofsovertuigingen die allemaal met elkaar vriendjes zijn. aaaaaaah het is nog erger dan de EO. Maar wel heel leuk, lief en schattig. [rating 3] voor iedere platvoetfilm. Liever dat de kids hiernaar kijken dan naar agressieve, botte tekenfilms zonder boodschap.

    als reactie op de film The Land Before Time II: The Great Valley Adventure

  • Deel 3? Dit is toch deel 2? Twee vriendinnen vonden het een leuke film.. vooral door het hondje. Zelf geef ik hem een [rating 1.5] wegens gebrek aan humor en spanning.

    als reactie op de film K-9: P.I.

  • Eén van de mindere presidentenfilms. :E Kan gerust worden overgeslagen.

    als reactie op de film The American President

  • Nichelson... hmm wellicht een gat in de markt voor nicholson [rating 3] Sterke casting met veel bekende acteurs. Alleen jammer dat ze weer hun eigen standaard rol spelen. Met als gevolg dat ie niet echt verrassend is. Net aapjes die steeds weer dezelfde trucjes doen. Dus weinig verrassend, met een weinig verrassend verhaal. Het beste van de film is het acteerwerk... maar na 1 keer kijken heb je dat ook wel gezien.

    als reactie op de film A Few Good Men

  • Leuk, simpel maar alleszins uniek verhaaltje. Personages zo plat alsof ze uit karton geknipt zijn [b]maar[/b] het verhaaltje en de setting maakt veel goed. [rating 2.5]

    als reactie op de film Chocolat

  • Eenmaal op het eiland, zijn daar legio mooie karakters, goede acteurs en leuke verhaallijnen te vinden. De gevechten voor leiderschap, respect en vrijheid passen perfect in het verhaal. De grootste dompers zijn de manier waarop de hoofdrolspeler op het eiland komt en hoe die er weer afgaat. [rating 2.5] Een mooi middenstuk, maar een slap begin en eind.

    als reactie op de film No Escape

  • Een echte Spielberg... mooie beelden, geen verhaal. :E Dan komt er ook nog eens bij dat het geen spannend verhaaltje is. Dussss :O gapend :O kijken naar mooie beelden. [rating 3]

    als reactie op de film Close Encounters of the Third Kind

  • Eroica? :E zijn ze geen T vergeten? O+

    als reactie op de film Eroica

  • Vreselijk!!! Dit is met gemak één van de slechtste komedies die er gemaakt zijn. [rating 1] Vol flauwe humor, slechte acteurs en lelijke props. [b]niet kijken[/b]

    als reactie op de film Almost Heroes

  • Geweldig drama met die karakteristieke melancholische kop van de heer Cage. [rating 4] Mooie mooie mooie film, kan niets anders zeggen. Somber, zielig, hoopvol, erotisch, teleurstellend... dat alles en meer. [b]Realisme ten top.[/b]

    als reactie op de film Leaving Las Vegas

  • Koffertje? Goh totaal vergeten. Inderdaad het enige wat me is bijgebleven is een achtervolgingsscene van.... ? ... 12 minuten ofzo? Zeker niet goed genoeg om de film voor te gaan kijken. Robert de Niro speelt er in mee. Hij schijnt goed te kunnen acteren. ... Dan heb je al twee redenen om hem te kijken. [rating 2.5] Ronin is een professioneel gemaakte misdaad actie film die europees aanvoelt. Just not my thing.

    als reactie op de film Ronin

  • Absoluut 100% een mislukte poging tot humor. [quote]Het maken van een goede komedie wordt veel te vaak onderschat. Ik denk dat het misschien wel het moeilijkste is van alle filmgenres. Dat blijkt ook weer erg duidelijk uit dit gedrocht. Als je nu een vork keihard in je oogbol ramt, je oog eruit plopt en laat bungelen met de vork er nog in. Vervolgens kieper je de inhoud van een heel zoutvaatje in je lege oogkas.... Dan heb je waarschijnlijk meer plezier dan dat je naar dit wanstaltige baggerprodukt gaat kijken...[/quote] en geen verstand van leuke films >:) blijkt al.

    als reactie op de film Little Nicky