Ravenous (1999)

Survival is the only option.

Reviews (2)

Berry

Avatar

Tijdje geleden dat ik deze gezien heb, maar hij staat me nog goed bij. Gehuurd, om op een totaal van 7 films te komen, dus verwachte er niet veel van. Maar de stijl en spanningsopbouw pakte me enorm.
"Must-see", inderdaad. Maar ik ben het er niet mee eens dat er veel "gore" in zit. Het is meer de opbouw dan expliciet bloedvergieten. Wel valt hij voor mij in de horror klasse.
[rating 4.5]

Sai

Avatar

Bird neemt een beetje teveel hooi op haar vork en wil tegelijkertijd een actiefilm, een horrorfilm, een moreel drama en een thriller maken. Hierdoor werd de film voor mij nooit echt een geheel, maar ieder stuk heeft wel zo zijn momenten. Het horror-stuk was verreweg het beste en zorgde met twee leuke plottwists voor een fris sausje over een oude filmlegende. De acteurs zijn ook okay en de locaties zijn goed gekozen. Op een paar momenten gebeurden er een wat onlogische dingen die lichtelijk storend waren, en de muziek was dan wel erg bijzonder maar werkte lang niet altijd. Toch best de moeite waard, vooral als je het gewoon ziet als een ouderwetse horror met wat spannende scènes (en heel veel gore). 7-.