Sai Avatar

Sai

Laatste reviews

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo(1981)

"...Qua uiterlijk is hier helemaal niets mis mee. Het acteerwerk is erg goed, het tijdsbeeld is leuk en de regie adequaat. Jammer dus ook dat dit..."

WaSanGo(2001)

"...Harry Potter meets Shaolin Soccer. Dat zou leuk kunnen zijn, maar dit geilt veel te veel op z'n eigen absurditeit om spitsvondig over te komen. De..."

Adam's Rib(1949)

"...Prima screwballkomedie die de typische battle of the sexes in een rechtszaal plaats laat vinden. Tracy en Hepburn zijn allebei erg goed en lekker op..."

Ravenous(1999)

"...Bird neemt een beetje teveel hooi op haar vork en wil tegelijkertijd een actiefilm, een horrorfilm, een moreel drama en een thriller maken. Hierdoor..."

The Count of Monte Cristo(2002)

"...Tamelijk ongeïnsprireerde adaptatie van het bekende boek. De hoogtepunten zijn uit het boek geknipt en worden netjes aan elkaar geplakt in een film..."

Laatste reacties

"...Ik vond dit echt een oermatige onzinfilm voor ontiegelijk ovulerende vrouwen, maar ik ben blijkbaar nogal in de minderheid. Morgen dan maar een tweede kans geven...."
My Summer of Love
"...[quote=goaskalice]Yeah... Ik had de Schrader remake gezien, wat viel [i]die[/i] tegen zeg... :N Afijn, ik kijk uit om het origineel te zien! :Y[/quote]Dit is niet het origineel hoor, dit is het vervolg op het origineel (Cat People van Tourneur......"
The Curse of the Cat People
"...Ook met één van de stoerste eindes uit de filmgeschiedenis.[rating 4.5]..."
Duel
"...Ik had er nooit van gehoord, ging er zonder voorkennis naar kijken, en wat een kijtoffe film. Belachelijk ondergewaardeerd op IMDb èn FT. Supertoffe bijrollen, toffe score en een geweldig sfeertje dat het midden houdt tussen Python en Buñuel. 8+...."
The Magic Christian
"...Kitsch met een enórme K. Heerlijk. 8,5...."
Dancer in the Dark

laatste ratings

Sai heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sai heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.