Sai Avatar

Sai

Laatste reviews

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo(1981)

"...Qua uiterlijk is hier helemaal niets mis mee. Het acteerwerk is erg goed, het tijdsbeeld is leuk en de regie adequaat. Jammer dus ook dat dit..."

WaSanGo(2001)

"...Harry Potter meets Shaolin Soccer. Dat zou leuk kunnen zijn, maar dit geilt veel te veel op z'n eigen absurditeit om spitsvondig over te komen. De..."

Adam's Rib(1949)

"...Prima screwballkomedie die de typische battle of the sexes in een rechtszaal plaats laat vinden. Tracy en Hepburn zijn allebei erg goed en lekker op..."

Ravenous(1999)

"...Bird neemt een beetje teveel hooi op haar vork en wil tegelijkertijd een actiefilm, een horrorfilm, een moreel drama en een thriller maken. Hierdoor..."

The Count of Monte Cristo(2002)

"...Tamelijk ongeïnsprireerde adaptatie van het bekende boek. De hoogtepunten zijn uit het boek geknipt en worden netjes aan elkaar geplakt in een film..."

Laatste reacties

"...[quote=oogsnoepje]Dus om het kort te houden gaat deze meneer alweer een filmpje maken (deze keer meer een muzikale documenaire) over een bruine meneer?[/quote]Yo ik wou net een lijst posten van alle blanke regisseurs die tot nu toe vooral films met b......"
Lee filmt Passing Strange
"...Ik vond dit echt een oermatige onzinfilm voor ontiegelijk ovulerende vrouwen, maar ik ben blijkbaar nogal in de minderheid. Morgen dan maar een tweede kans geven...."
My Summer of Love
"...Klinkt een beetje als DOA. :) . De treeler ziet er redelijk shit uit, maar hey, Pacino is altijd wel een kaartje waard...."
88 Minutes trailer
"...Eventjes voorlichting: Rohmer maakt vooral arthouse-films over paartjes die praten en praten en praten en praten en praten over relaties en filosofie en relaties en filosofie en relaties en filosofie en relaties. Ik ben dus wel benieuwd wat Rock......"
Chris Rock regisseur remake
"...Leuke recensie, leuke film. Wacht alleen nog wel even tot het volgende week weer gaat regenen tot je de bioscoop opzoekt. :)...."
The Weather Man

laatste ratings

Sai heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sai heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.