Sleepstalker (1995)

The Sandman's Last Rites

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dennisjuuuh

Avatar

Doet me denken aan Freddie krueger

CAG

Avatar

Iets voor mijn zus....

gunman

Avatar

Tja...ik weet echt niet wat ik moet denken over een moordenaar van zand :? heb hem niet gezien dus ik kan nog niet beoordelen. Maar het verhaal over een seriemoordenaar die sterft en na zijn dood terugkomt, kan niet veel realistisch zijn.

lijkt best kinderachtig

WBFT

Avatar

Voor de geintresseerde. Als ik het goed heb, is dit de film waar 'Eels' het nummer 'Flyswatter' van heeft gestolen! (of dat moest al een bekend nummer zijn)..
Als dit de film is dat je de hele tijd een kinderkamer ziet waar een jochie misbruikt/mishandeld wordt, waar dan een platenspeler staat. Daar wordt dan het flyswatter melodietje uitgeblabberd!

Sam Bresser

Avatar

Moviemagic ":} Alweer een verhaal over een seriemoordenaar die sterft en na zijn dood terugkomt. Wordt een beetje oudbollig na House III, shocker, fallen...etc. Dit is de enige seriemoordenaar die je kunt verslaan met een stofzuiger."


LOL

Moviemagic

Avatar

:} Alweer een verhaal over een seriemoordenaar die sterft en na zijn dood terugkomt. Wordt een beetje oudbollig na House III, shocker, fallen...etc. Dit is de enige seriemoordenaar die je kunt verslaan met een stofzuiger.